Marija Karan pred porođaj vakcinisala roditelje

Marija Karan pred porođaj vakcinisala roditelje

Autor: | 07/02/2016

0

marija karan isnta

Glumica Marija Karan okupirana je pripremama za porođaj, a da bi sve proteklo u najboljem redu, u pomoć su joj pristigli roditelji, s ozbirom na to da ona sa suprugom Džoelom Lubinom živi u Americi.

Kako je pitanje dana kada će se lepa glumica poroditi, ona je zamolila mamu Dobrilu i tatu Stevu da se vakcinišu kako bi zaštitili unuče kada dođe na svet.

Kako saznajemo, Marija uživa u poslednjim danima trudnoće, ali kako bi predupredila sve neželjene zdravstvene probleme ukućana kada beba stigne u dom, odlučila je da situaciju drži pod kontrolom. Zagovornica parole „bolje sprečiti, nego lečiti“ nagovorila je sve koji će biti u dodiru sa novorođenčetom da se vakcinišu.

"Baka i deka primaju vakcinu da bi zaštitili svoje unuče. Što se mora, mora se", kaže Marija, koja se holivudskom producentu zaklela na večnu ljubav 2014. godine u Beogradu.

Oni od tada žive i rade u Americi, a njen izabranik je čelnik losanđelske agencije koja prednjači u pronalaženju talenata u oblasti sporta i zabave. Ovaj uspešni filmski radnik koji je osvojio zanosnu Srpkinju zastupao je neka od najpoznatijih svetskih imena kao što su Dženifer Aniston, Tom Kruz, Zek Efron, Kolin Farel.

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Feb 5, 2016 at 9:21pm PST

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!, Instagram hellomagazin