Marina Perazić o zlostavljanju: Otac moje dece je lečio svoje komplekse na meni

Marina Perazić o zlostavljanju: Otac moje dece je lečio svoje komplekse na meni

Autor: | 09/02/2016

0


Marina Perazić se nakon dugo vremena pojavila u javnosti. Ona je učestvovala je u emisiji HTV-a "Bez veze" za čije je potrebe punih šest dana živela u izolaciji.

Na učešće u projektu se odlučila zbog teške finansijske situacije koja ju je zadesila u poslednjih godinu dana. Ona je podsetila i na nasilničko ponašanje svog nekadašnjeg partnera, bubnjara "Ekatarine Velike" Ivana Fecea Firčija, s kojim je dobila dve ćerke, kako je došlo do pomirenja s Davorom Toljom, ali i po čemu pamti ljubav s glumcem Sergejem Trifunovićem.

- U Rijeku sam se vratila prošlog proleća jer sam shvatila da u Novom Sadu više ne mogu da živim od zumbe. Interesa je bilo sve manje, morala sam da plaćam dva prostora, onaj u kom sam organizovala zumbu i stan u kom sam živela, a to više nisam mogla - priča Marina, a piše tportal.

Pevačica grupe "Denis&Denis" koja je nakon odlaska iz grupe nastavila uspešnu muzičku karijeru.

- Meni je suludo da žena od 57 godina, s diplomom inženjera građevine, mora da bude na zavodu za zapošljavanje. Da nemam nekoliko gaža u mesecu, ne bih imala od čega da žiim. U Rijeci se osećam kao građanka drugog reda, persona non grata. Zbog teške finansijske situacije sam dva puta prihvatila učešće u "Farmi", pa sam tako te 2009. bila u hrvatskoj i srpskoj verziji te emisije - govori pevačica koja u Rijeci živi s 83-godišnjim ocem.

U Novi Sad preselila se kako bi njene ćerke, 21-godišnja Luna i 24-godišnja Mia bile u blizini tate koji se vratio iz Amerike. U dobrim odnosima su ostali samo zbog dece, jer je Marina s njim proživljavala pravi pakao, o čemu otvoreno govori.

- Dok smo živeli u Americi gde su se naše ćerke i rodile, neprestano je imao nagle promene raspoloženja. Zlostavljao me jer je bio jako nezadovoljan svojim životom, zbog čega je često znao da se ponaša nasilno. Meni je dovoljno da neko jednom digne ruku na mene, nakon čega se istog trenutka povlačim. Lečio je komplekse na meni, ponižavao me i vređao da bi se osećao bolje. Jednostavno, to je njegova narav. Nikada mi se nije izvinio! Meni je, s druge strane, moja sloboda najvažnija, iako nije lako biti samohrana mama. Luna i Mia dobro se slažu s tatom, rade za njegov klub u Novom Sadu, i drago mi je da je tako - iskrena je Marina.

Poslednjih godina intenzivno je počela da se bavi psihologijom, a kad sad razmišlja o velikom muzičkom uspehu koji joj se dogodio, neke bi stvari promenila.

- Kao devojka od 19 godina napravila sam pogrešan odabir jer sam upisala Građevinski fakultet, da bih nakon diplome shvatila da me to ne zanima. S jedne strane su me ispunjavale pesme koje smo pravili u jednoj sobici, ali sam se, s druge strane, teško mirila s gubitkom privatnosti. Bilo mi je neprijatno kada bi neko upirao prstom u mene. Nisam se znala da se dobro nosim s tom slavom - kaže pevačica koja se s članom benda Davorom Toljom žestoko posvađala zbog čega se bend i raspao.

Pre tri godine zakopali su ratne sekire nakon što je Marina dobila Toljin mejl u kom je moli da ponovo počne da nastupa sa grupom "Denis&Denis".

- Rekla sam mu da hoću i nisam želela da se vraćam unazad, pa sam sujetu i ego ostavila sa strane. Naš odnos nije imao veze s tim. Nije to bio razlog. Imalo je veze s njegovim privatnim životom koji je dosta ograničavao i sputavao naš odnos, a i muzički ukus je počeo da nam se razlikuje - kaže pevačica.

Do šezdesete godine dele je dve godine i tri meseca, a ona uživa u statusu solo žene. Mediji u regionu pisali su o tome kako je u vezi sa 33 godine mlađim muškarcem.

- Student o kom se pisalo zove se Dimitrije,  koji je moj fotograf, godište moje ćerke, i doživljavam ga isključivo kao svog sina. Imali smo i jednu zajedničku pesmu čiji je on autor. Želela sam da mu se odužim zbog predivnih fotografija, a i želela sam da mu pomognem da se afirmiše kao umetnik. Što se tiče moje emocionalne veze, radilo se o mlađem muškarcu. Više od deset godina smo proveli zajedno. Nije bio student, imao je radni staž. Ali, želeo je brak i decu, a meni to nije odgovaralo, pa smo odlučili da raskinemo. U tom trenutku mi je trebao partner, a mlađeg muškarca sam izabrala iz praktičnih razloga - kaže Marina.

Ona se prisetila i veza sa Sergejem Trifunovićem i Vladom Georgievim. Prvi je od nje mlađi 14, a drugi 18 godina. Ipak, razliku Marina nije ni osetila.

Otišli smo s vremenom na različite strane, ali pamtim ih samo po dobrim stvarima. Sergej je bio pravi kavaljer, srdačan i veoma pažljiv prema mojoj deci.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Svet&Style
Tagovi: Marina Perazič

Najnovije vesti