Isidora Bjelica za "Hello!": Ukinut mi je najjači lek, nalazi su sve bolji

Isidora Bjelica za "Hello!": Ukinut mi je najjači lek, nalazi su sve bolji

Autor: | 22/02/2016

0

U toplini svog porodičnog doma u Beogradu, okružena najmilijima, Isidora Bjelica uživa u dragocenim trenucima koje ispunjava isključivo onim što je čini srećnom i zadovoljnom.

Životni plamen u njenom telu i dalje gori, a po svemu sudeći lagano se i rasplamsava. Pošto je prošlog oktobra saznala da joj telo razara više od sedamdeset metastaza nemilosrdnog tumora, od koga je obolela pre tri godine, poslednji boravak u Skoplju doneo je gotovo neverovatne vesti.

Po povratku iz glavnog grada Makedonije, gde se već neko vreme leči, poznata književnica ekskluzivno za magazin “Hello!” otkriva kako se oseća nakon poslednje u nizu terapija.

- Rezultati pokazuju pozitivan trend, osećam se dobro, raspoložena sam i smejem se. Ukinut mi je najteži lek “gemzar” i u tom smislu mnogo mi je lakše, jedino što sada iščekujemo PET CT pregled, kojim će se utvrditi da li se bolest povukla i koliko. Biološka i hemoterapija ostaju uobičajene, ali mi mnogo znači što mi je ukinut taj najjači lek - sa olakšanjem u glasu počinje razgovor Isidora.

Osmog marta navršava se tri godine od prve operacije i početka bitke za zdravlje. Stravična dijagnoza raka jajnika, jednog od najsmrtonosnijih, u poodmakloj fazi, saopštena joj je 2. marta 2013. godine. U trenutku kada je remisija gotovo izvesna poznata spisateljica prisetila se početka borbe i za magazin “Hello!” otkrila šta ju je u međuvremenu ojačalo.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka, 22. februara.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Mirko Tabašević
Tagovi: isidora bjelica

Pročitajte još