Saša Matić: Koliko su puta meni slamali srce, to samo ja znam

Saša Matić: Koliko su puta meni slamali srce, to samo ja znam

Autor: | 25/02/2016

0

Iako ni pre braka nije bio predmet skandala i afera, a deo je estrade koja je toga puna, Saša Matić otkriva da je i te kako u životu patio zbog ljubavi.

Ne znamo ništa o vašem ljubavnom životu, a opet, sa mnogo emocija pevate nežne balade koje su najomiljenije publici?

- Nije baš tako... To koliko su puta meni slamali srce, to samo ja znam. Kad sam počinjao da se bavim ovim poslom kao klinac, znao sam da sam predodređen za sve ovo. Od malih nogu sam se bavio muzikom, a takvi ljudi moraju da budu emotivci.

Saša ima svoj jutarnji ritual, kafa, novine, ali vežbanje.

- Volim ujutru kad ustanem da popijem kafu i pročitam novine... Preko kompjutera, uz pomoć govornog softvera, ja „pročitam“ novine. Ono što vi pročitate, ja čujem i obavezno prvo čitam „Blic“. Onda malo vežbam na traci, istrčim 50, 60 minuta i vežbe na parteru. Dobro se preznojim i posle toga se razbudim. U poslednje vreme me je dosta okupiralo komponovanje i pisanje muzike. To mi je super i tu sam svoj na svome. To je nešto čime bih se bavio da nisam bio predodređen da budem jedan od najboljih pevača trenutno na ovim prostorima.

A što se tiče njegovih mezimica, Saša ih vaspitava tako da potpuno uživaju u životu.

- Moja deca imaju potpunu slobodu. Nisam neko ko uslovljava. Interesuje ih crtanje, umetnost. Ipak, šta god radile u životu, moraju biti najbolje. Obezbediću im sve što im treba, postaraću se da završe dobre škole i moraju da budu superiorne u tome što odaberu. Ne baš superiorne, ali najbolje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/dejan milićević
Tagovi: saša matić