Andrija Milošević: Devojka se ljuti što mnogo radim

Andrija Milošević: Devojka se ljuti što mnogo radim

Autor: | 03/03/2016

0

andrija miloševic hello

Andrija Milošević, glumac koji igra glavnu ulogu u popularnoj seriji “Andrija i Anđelka”, otkriva kako njegovi najbolji prijatelji Milan Kalinić i Ognjen Amidžić ne mogu da mu stanu na crtu kada je reč o lepoti.

Kako je objasnio za “Alo!”, on je najbolji frajer u društvu, a njima fali još mnogo da budu kao on.

- Bolji sam frajer od Ognjena i Milana, ne mogu da mi priđu uopšte. Amidžić je duhovit i ima brkove, a Milan, kako bih ti rekao, lep kao lutka, ali to ne znači da je bolji frajer od mene - objasnio je Andrija, a kada smo ga upitali kako mu stomak i višak kilograma ne prestavljaju problem da bude frajer, on poručuje:

- Smršao sam, ali planiram da skinem još kilograma. Moram da dokažem da sam super frajer. Videćete kakvu ću transformaciju da napravim do leta, nećete me prepoznati - tvrdi Andrija.

S obzirom na to da nam je njegov prijatelj Dragan Marinković Maca otkrio kako je tokom boravka u Las Vegasu obilazio kockarnice i dobio izvesnu svotu, upitali smo Miloševića šta je uradio sa premijom.

- Voleo bih da sam dobio ogromnu svotu, ali nisam imao sreće. To je Maca rekao zato što me voli i zato što mi to želi, ali relanost je tužna priča. Njegova želja i nada je bila da dobijem ogromnu svotu, nije slagao, samo je želeo. Bilo je to odlično privatno putovanje. Čist turizam, ništa nisam radio, što je nelegalno - otkriva glumac, koji se osvrnuo i na kolege iz serije “Anđelka i Andrija”.

- Ne postoje nesuglasice između Anđelke i mene. Inače sam čovek koji retko ima sukobe sa bilo kim, u karijeri sam svega dva puta imao konflikt sa nekim i to je bilo vrlo sitno. Sa svima imam sjajne odnose zato što sam suvi profesionalac. Anđelka je profesionalc i sjajna osoba, iskreno da vam kažem, ja sam taj neki svoj stav i razmišljanje preneo na ekipu koja radi sa nama i mi radimo vrlo intenzivno, vremenski ograničeno - objašnjava čuveni Andrija.

Glumac je već nekoliko godina u emotivnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, sa kojom živi u stanu. Kako ističe, ono što najviše nervira njegovu lepšu polovinu jeste to što ga nikada nema kod kuće.

- Devojka se ljuti što mnogo radim, imam mnogo obaveza i putovanja. Zbog toga najčešće vodimo bitke. To je jedan od problema koji treba da prevaziđemo, ali takav je period. Uvek moraju da postoje neke čarke u vezi. Moj privatni život nije kao kod nekih koji rade od devet do pet, imam gomilu obaveza- navodi glumac.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin