Mirka Vasiljević: Ne verujem da me Vujadin vara

Mirka Vasiljević: Ne verujem da me Vujadin vara

Autor: | 04/03/2016

0

Iako se pre nekoliko meseci šuškalo da je Vujadin Savić prevario Mirku Vasiljević, glumica ima puno poverenje u svog nevenčanog supruga, pruža mu svu slobodu i ne veruje da druge devojke zavodi preko društvenih mreža.

- Pa na šta to liči, da čeprkate po tuđem telefonu? To je privatna stvar. To baš nije lepo. Ako u nešto sumnjam radije ću da pitam. Ne verujem da bi na takav način to radio jer je to previše javno - izjavila je Mirka.

Vasiljevićeva je otkrila i zašto više nije u kontaktu sa Marijom Karan, sa kojom je provela veliki period svog detinjstva, snimajući seriju "Ljubav, navika, panika", i da joj nije čestitala rođenje deteta.

- Nažalost, ja sad nemam njen američki broj ali sam zamolila Vujadina da joj preko svog Instagram profila čestita u naše ime. Kada je u Beogradu, ako se negde sretnemo, bude mi jako drago kao i njoj, jer sam ja dobar deo svog tinejdžerskog perioda provela sa njom. Četiri godine smo snimali tu seriju, ali nekako, ona je otišla za London, pa je imala jedan broj, pa za Ameriku, pa je imala drugi broj...

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin