Glumci se opraštaju od Gage Nikolića: Beograd bez tebe više neće biti isti (foto)

Glumci se opraštaju od Gage Nikolića: Beograd bez tebe više neće biti isti (foto)

Autor: | 11/03/2016

0

Dragan Nikolić, legenda srpskog glumišta, preminuo je u 72. godini, a glumci putem društvenih mreža opraštaju se od svog kolege.

Dragan Nikolić ostvario je više od stotinu uloga, bez kojih se ne može zamisliti domaća filmska i pozorišna umetnost, a od njega se na društvenim mrežama opraštaju kolege glumci i prijatelji.

 

- Ćale: jedini si. Najlepši, najšarmantniji, najduhovitiji, najluđi, najgospodstveniji, najtopliji, najdivniji. Neponovljiv. I da ti kažem: najživlji od svih živih stvorova koje znam. I takav ćeš biti dok me bude - napisao je Sergej Trifunović.

Bata Živojinović na Instagramu je podelio fotografiju na kojoj su on i Dragan Nikolić sa sinimanja filma "Čardak ni na nebu ni na zemlji".

- Počivaj u miru moj mlađi brate, moj mali prinče. Beograd bez tebe više neće biti isti - piše uz fotografiju.

I glumica Anđelka Prpić oprostila se od velikana našeg glumišta.

Pocivaj u miru legendo!! Hvala ti na svemu? #dragannikolic

A photo posted by Andjelka Prpic (@andjelka_prpic_) on Mar 11, 2016 at 1:24am PST

Glumac Andrija Milošević veoma emotivno se oprostio od Dragana Nikolića na svom Fejsbuk nalogu.

- Ne znam šta znači tačno kada za nekoga kažeš da je legenda, ali znam da je to sigurno Gaga Nikolić. Ako legende moraju biti savršeni ljudi u svakom smislu te reći, da bi dobili tu titulu, onda je Dragan Nikolić sinonim za sve ono što umetnik treba da bude. Pamtim sve tvoje savete dok smo radili "Posetioca u Ateljeu 212", kada sam počinjao tek da shvatam šta znači i koliko je teška sudbina jednog glumca. Teško je biti ti, ali stremiti da se postane takva ljudina i poštovati tvoje delo, to je obaveza svakog umetnika. Počivaj u miru, legendo!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/instagram