Ela Dvornik: Neću nositi belu venčanicu jer ne verujem u Boga

Ela Dvornik: Neću nositi belu venčanicu jer ne verujem u Boga

Autor: | 13/03/2016

0

Ela Dvornik se za Dan zaljubljenih u Japanu verila sa 13 godina starijim dečkom, britanskim marketinškim stručnjakom Čarlsom Pirsom, a sada otkriva kako teku pripreme za venčanje i da li planira da uskoro postane mama.

Ela je preko noći, a zahvaljujući putopisima koje objavljuje proputovala je gotovo čitav svet. Prezime Dvornik nije je nikad kočilo u nameri da bude svoja, bez obzira na to šta okolina misli o njoj. O veridbi kaže:

- Kad mi je za rođendan rekao da me za Dan zaljubljenih vodi u Japan, pretpostavila sam šta je naumio. Prvo sam mu dala svoj poklon - pismo i deset pari čarapa. Zezala sam ga da ih neće obuti jer ja stalno obuvam njegove čaarpe. Već sam tu videla da je ukočen i pod stresom, i da nešto namerava. Ne možeš to da ne primetiš na muškarcu. Kad mi je dao prsten, tri minuta mu nisam odgovorila "da" pa je sav bio u strahu - kaže Ela čiju je prosidbu uveličao i veličanstveni vatromet.

Ipak, ove godine još ne planira da stane pred oltar. Svoje venčanje zamišlja u nekom malom mestu u Hrvatskoj, uz more, a iako svi očekuju da će to biti prava žurka za ekipu, Ela će napraviti intimnu ceremoniju.

- Ono što znam je da sigurno neću biti u beloj venčanici jer, nažalost, ne idem u Crkvu niti verujem u Boga.

Prezime Dvornik će, kaže, ostaviti i dodati prezime supruga.

- Čarls mi je sam rekao da bi hteo da ostavim očevo prezime. Ako budemo imali decu, i ona će biti Dvornik jer bih htela da se tatina loza nastavi. Trenutno mi je pomalo neuredna svakodnevica i teško organizujem život za nas dvoje, a kamoli za još jednog malog Dvornika. Ali u bliskoj budućnosti svakako se vidim kao mama i ne zamaram se otkucajima biološkog časovnika - ističe Ela.

Njena mama Danijela je bez ikakvih problema prihvatila Čarlsa.

- Mama ga voli više od mene. Ponekad joj kažem: "Pa ko je tvoje dete, on ili ja? Super se slažu. Čarls joj govori tašta i to mu je jedna od najdražih reči.

Ela se ne zamara razlikom u godinama.

- Na početku jeste bilo malo čudno, ali kasnije, kad shvatite koliko nekoga volite, to vam postane sasvim svejedno. Što se mene tiče - ista smo generacija - smeje se.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin
Tagovi: ela dvornik