Seka Aleksić: Hvala što me trpite i kada sam nervozna

Seka Aleksić: Hvala što me trpite i kada sam nervozna

Autor: | 16/03/2016

0

Folk pevačica Seka Aleksić je ovih dana uživala, ali i vredno radila na svom novom spotu za numeru "Crnooka", za koju se očekuje da će postati pravi hit.

Ipak, pošto je Seka u drugom stanju, a hormoni umeju ponekad da "divljaju", Seka zna da nije uvek lako raditi sa njom, te se tako i zahvalila svojim vernim saradnicima, ali i prijateljima koji je takvu, kakva jeste, "trpe" i podržavaju:

- Iza mene su tri divna dana provedena u Kotoru, snimali smo spot za novu pesmu koja nosi naziv "Cnooka"! Kompozitor Saša Lazić i aranžman Aca Krsmanović.

Moja divna ekipa koju beskrajno volim... Zahvaljujem se gradu Kotoru i svim divnim ljudima sa kojima smo se moja ekipa i ja upoznali, koji su nam ispunjavali želje i izlazili u susret u svakom mogućem momentu!

Hvala svim statistima, i svim ljudima koji su učestvovali u ovom projektu!  Beskrajno hvala mom timu bez kojeg ne bih mogla da budem ovo što jesam. Hvala vam na strpljenju, hvala što me trpite i kada sam nervozna.. 

I na kraju beskrajno hvala LCF Media koji su zaduženi za video produkciju! Momci, bili ste divni... Sa vama je fenomenalno sarađjivati, bez kašnjenja i nervoze, sve na vreme i onako kako smo baš i zamislili! Bravo za sve vas - napisala je Seka uz par fotografija koje tek daju nagoveštaj pesme i spota koji nas očekuje već 28 marta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/seka_aleksic
Tagovi: seka aleksić

Najnovije vesti