Lukav plan protiv loših komentara: Suzana Mančić vodi Ivana Ivanovića i Vladu Georgieva u kafanu

Lukav plan protiv loših komentara: Suzana Mančić vodi Ivana Ivanovića i Vladu Georgieva u kafanu

Autor: | 23/03/2016

0

Umesto trudne Slavice Ćukteraš, u nastavku šou "Tvoje lice zvuči poznato" u različitim ulogama naći će se Suzana Mančić, koja je počela sa probama.

Ona ne krije da je veoma uzbuđena, i kaže da je svakom profesionalcu iz šou biznisa veliki izazov da učestvuje u tom šou programu.

Ona se toliko temeljno sprema za nastupe da je čak smislila poseban plan pomoću kog će pokušati da spreči Ivana Ivanovića i Vladu Georgieva da negativno komentarišu njene nastupe u TLZP. Suzana namerava da ih odvede u kafanu i opusti ih, i nada se da joj nakon dobrog druženja neće deliti loše komentare.

- Stalno ću šarmirati Ivana Ivanovića i Vladu Georgieva svojim pogledom, kako bih uspela da se odbranim od komentara. Sve počinje od očiju, čak i kada je reč o imitaciji, tu sve počinje, a kasnije se nastavlja.

- Odvešću ih u kafanu, tamo će najbolje da se opuste i da se veselimo zajedno. Mislim da bih uz dobro piće uspela odlično da ih opustim, pa tako neću dobiti loše komentare, a oni će onda prema meni biti blagi - rekla je Suzana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Svet&Style
Tagovi: Suzana Mančić