Venčanje Snežane Dakić na pomolu: Udaću se čim se razvedem

Venčanje Snežane Dakić na pomolu: Udaću se čim se razvedem

Autor: | 23/03/2016

0

Snežana Dakić je rešila da stane na "ludi kamen" i venča se sa 21 godinu mlađim manekenom Dušanom Momčilovićem.

Voditeljka čeka poslednje ročište kako bi se zvanično razvela od bivšeg supruga Vladimira Mikića, nakon čega će za prijatelje upriličiti svadbeno veselje.

Glamurozno slavlje održaće se u junu, jer će se voditeljka sa bivšim na sudu poslednji put videti u aprilu i od tada bi trebalo da bude slobodna žena.

- Dušan je nedavno zaprostio Snežanu, što je nju potpuno iznenadilo, jer nije očekivala da je on spreman na tako krupan korak. Iako je pristala i s oduševljenjem vest podelila sa porodicom i prijateljima, Snežanin veliki problem u daljim planovima predstavlja to što se još nije razvela od Vladimira. Sledeće ročište je zakazano za početak aprila, kada bi konačno trebalo sve da se završi u vezi sa njihovim brakom, podelu imovine i starateljstvo nad ćerkom Laurom, nakon čega će Snežana znati na čemu je i da li može da planira venčanje sa Dušanom - kaže neimenovani izvor, a piše alo.rs.

Dušan Momčilović

- Ona i njen izabranik žele da slavlje organizuju u jednom prestoničkom restoranu, početkom juna, posle čega će otputovati na medeni mesec. Snežana ne želi da pravi veliko svadbeno veselje, već je više za varijantu intimne ceremonije sa najbližim prijateljima u opuštenoj atmosferi. On razume i zahtev svoje lepše polovine, koja sada želi da matičar dođe u restoran gde će izgovoriti sudbonosno "da" među kumovima i članovima porodice, jer je njeno prvo stupanje u brak bilo glamurozno. Budući mladenci se nadaju da neće biti komplikacija na ročištu sa Mikićem, te da će buduća mlada biti slobodna da stupi u novi brak - kaže izvor blizak voditeljki i dodaje:

- Njih dvoje su za kratko vreme shvatili da se odlično slažu, a njihove porodice su sa radošću prihvatile vest o venčanju.

Snežana Dakić je na pitanje da li su ovi navodi tačni odgovorila uz osmeh.

- Kada je reč o ljubavi, kod mene uvek sve cveta i buja. Žena sam koja je puna ljubavi i ispunjena sam onom koju dobijam. Iako je vaše pitanje indiskretno, moram da vam priznam da je u mojoj vezi sve odlično. Bračnu ponudu sam već dobila, tako da jedino što mi predstavlja problem jeste što se još nisam razvela, pa čim se to završi, mi ćemo se venčati.

Snežana iz prvog braka sa Vladimirom Mikićem ima desetogodišnju ćerku Lauru, koja je, kako kaže voditeljka, odlično prihvatila maminu novu ljubav, pa neće biti problema.

Ona nema taj problem prihvatanja, Laura je podržala moj ljubavni život i tu nema nikakvih dilema. Njoj nijedna stvar ne fali u životu, a Dušan i ona se jako dobro slažu - nedavno je izjavila Snežana čiji bivši suprug takođe u ovoj godini planira venčanje sa svojom izabranicom Jovanom Miljković.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!; Scandal hellomagazin
Tagovi: snežana dakić