Vlado Georgiev: Rođenje deteta će mi dati dodatni elan

Vlado Georgiev: Rođenje deteta će mi dati dodatni elan

Autor: | 28/03/2016

0

Vlado Georgiev bio je i ostao redak primer dosledne javne ličnosti koja nije, u skladu sa okolnostima, odustajala od svojih stavova i principa. Jedno od tih načela je da detalje iz privatnog života ne deli sa javnošću. Odnedavno upravo na tom polju ima mnogo razloga za sreću. Prema ekskluzivnim saznanjima magazina "Hello!", proslavljeni kantautor očekuje dete sa svojom izabranicom, četrnaest godina mlađom manekenkom Milicom Samardžijom, koja je u četvrtom mesecu trudnoće. Radosne vesti par je podelio tek sa članovima porodice i nekolicinom bliskih prijatelja.

Vlado i Milica su svoj odnos izolovali od radoznalih očiju javnosti, pa ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, iako su oboje veoma aktivni na Tviteru i Instagramu. Oni su istovremeno, svako na svom profilu, objavili fotografije prelepog italijanskog sela Manarola.

- Zaljubila sam se u ovo mesto - napisala je Milica ispod slike živopisnog naselja na mediteranskoj obali, koju je objavila na Instagramu, dok je Georgiev, očaran Manarolom, na italijanskom jeziku napisao da je mesto prelepo.

Takođe, ako je suditi po jednom Miličinom tvitu, reklo bi se da im ljubav cveta:

- Spremio mi je večeru u četiri ujutru zato što sam bila gladna. Ako to nije ljubav, ne znam šta je.

Sudeći po izjavama koje je u poslednje vreme davao, vest da će postati otac popularnog Barbu nije iznenadila.

- Obećao sam mami da ću joj ispuniti želju, da ću se oženiti, samo još da nađem ženu. Zaista, mislim da je vreme da se ostvarim kao roditelj, što bi mi verovatno dalo dodatni elan za sve što radim. Ako "Arena" bude puna, a ja budem dobro gledao, šanse su trideset hiljada prema jedan da se to dogodi. Brak kao institucija u modernom svetu gotovo da izumire. Ali, smatram da jedna stvar nikada ne može da se promeni, a to je razum ljudi koji se vole. Venčanje u opštini je u suprotnosti sa mojim razmišljanjem i životom. Matičar "ne", ljubav, venčanje u crkvi i deca, svakako "da" - izjavio je Vlado pre dve godine, uoči solističkog koncerta u "Kombank areni".

Vlado i Milica upoznali su se krajem 2013, na snimanju njegovog spota "Iskreno", a vezu su otpočeli u leto naredne godine. Međutim, ubrzo je usledio raskid, jer je pevač posumnjao da je Milica informacije o njihovoj vezi "doturila" medijima i tako pomogla da nastanu prve paparaco fotografije. Iako je lepa manekenka na sve načine pokušala da ga razuveri da je kriva, Vlado je ostao neumoljiv.

Romansu su obnovili sredinom 2015, kada su zajedno viđeni u jednom beogradskom klubu. Provodili su se u društvu Vladovog sestrića, nekoliko prijatelja i Miličine sestre Kristine, takođe manekenke.

Dosledan svojim principima, Georgiev o privatnom životu ne govori za medije.

- Uslov da čovek može da pomisli da je normalan je da ima granice, tačnije kočnice. Oni koji ih nemaju su budale i to je tako. O mnogo čemu ne pričam javno, niti bih ikada pričao. Moj poziv je muzika i zabava, i toga se držim. Privatni život, mnoge svoje stavove i mišljenja ostavljam za krug prijatelja.

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Golubović Hello!/Janko Petković
Tagovi: Vlado Georgiev