Ognjen Amidžić nastavlja da brine o ćerki Marinka Madžgalja

Ognjen Amidžić nastavlja da brine o ćerki Marinka Madžgalja

Autor: | 04/04/2016

0

Prijateljstvo Ognjena Amidžića i Marinka Madžgalja bilo je veliko, i iako poznatog glumca više nema, njegov kolega odlučio je da nastavi da brine o njegovoj ćerki Sari.

Ognjen je odlučio da snimi još jedan, poslednji album, grupe "Flamingosi" na kom će se naći dve do sada neobjavljene numere koje je snimio sa Marinkom Madžgaljem. A nakon prodaje tog albuma, sav novac biće uplaćen na račun Marinkove petogodišnje ćerke Sare.

Jedna od dve nove pesme je balada, i na njoj Marinko peva i svira na gitari. Amidžić želi da što pre završi taj album, kako bi ga prodao nekoj kompaniji i sav novac poklonio Sari, koja ove jeseni kreće u školu. Njemu je cilj da nakon Marinkove smrti pomaže njegovu porodicu, koliko god može. Ognjen je mnogo voleo Marinka, to je bila bratska ljubav, jedno čisto drugarstvo bez ikakvih interesa. Dubravkinu i Marinkovu ćerku gleda kao svoje dete - rekao je izvor za Srpski Telegraf.

Podsećanja radi Marinko je 26. marta izgubio borbu sa opakom bolešću, a Ognjen je bio jedan od njegovih najbližih prijatelja, koji je sa njim deset godina činio duet Flamingosi. Amidžić je drugu iz benda posvetio emisiju u kojoj je prikazao neke do sada neobjavljene snimke i delove pesama koje su zajedno sinimi pre Marinkove smrti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Janko Petković hellomagazin