Dve Ane Bekute na sceni i samo jedan Milutin Mrkonjić da ih poljubi

Dve Ane Bekute na sceni i samo jedan Milutin Mrkonjić da ih poljubi

Autor: | 08/04/2016

0

Milutin Mrkonjić učestvovao je u popularnom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, gde se poljubio sa Suzanom Mančić, koja je imitirala Ana Bekutu.

Na sceni se našla i Ana, koja nije bila ljubomorna na Milutinov potez, a kako bi saznali koja se od njih dve bolje ljubi, pozvali su političara.

- To su lične stvari, Suzanu sam poljubio filmski, a kada se ljubim sa Anom to ne radim na taj način, najlepše se ljubi Ana. Ana nije ljubomorna, mi imamo poverenja jedno u drugo. Tačno je da sam izljubio sve žene na sceni - otkrio je za „Alo!“ Mrkonjić.

S obzirom na to da se Suzani na sceni pridružila Ana, pevačica je otkrila da je iznenađena na koji način ju je skinula bivša loto devojka.

- Iznenadala me je kako je otpevala moju pesmu, pogođena je maska i moje karakteristike lica. Svaka čast produkciji, napravili smo veliko iznenađenje, koje ne smem da otkrivam - rekla je Bekuta za „Alo!“ i objasnila da nije bila ljubomorna zbog toga što se Suzana nakratko poljubila s Milutinom.

- Nisam bila ljubomorna, Milutin je izljubio i Mariju Kilibardu i Suzanu na sceni. Imamo poverenja jedno u drugo. On je takav šarmer, njemu nijedna ne može da odoli. To je pravi džentlmen, samo nije ljubio Ivana Ivanovića i Vladu Georgieva. Svaku žensku koja je bila na bini on je izljubio, neki muškarac je igrao ženu, pa zamalo da se tu pređe, ali srećom nije - objašnjava Ana, koja ističe da je plesač odlično izveo imitaciju njenog ljubavnog partnera.

- Za Milutina su se potrudili, čovek koga su maskirali je odlično to izveo i maska je bila super napravljena - kaže Ana.

S druge strane, Suzana Mančić ističe da joj Ana nije davala savete kako da se ponaša na sceni i druge komentare u vezi s pevanjem.
- Odlično sam se snašla, volim njen glas, a veoma je poštujem kao ličnost. Nije mi davala savete, suviše je zauzeta da bi se bavila time, gledala sam snimke i oblikovala njenu imitaciju - rekla je Suzana, a na pitanje kako se ljubi bivši ministar, kratko je prokomentarisala:
- Ne bih komentarisala kako se Mrka ljubi. Ana će bolje odgovoriti kako se Milutin ljubi - rekla je Mančićeva, koja je zbog obaveza morala da prekine vezu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo/TLZP/Prva

Najnovije vesti