Dok čeka presudu za nasilničko ponašanje Vlada Stanojević odmara u Americi

Dok čeka presudu za nasilničko ponašanje Vlada Stanojević odmara u Americi

09/04/2016

0

Dok fitnes instruktorka Ana Marija Žujović svakog momenta očekuje presudu zbog tužbe koju je podnela protiv bivšeg dečka za nasilničko ponašanje, Vlada Stanojević odlučio je da ode u daleku Ameriku.

Voditelj, koji i danas, posle godinu i više dana od incidenta, tvrdi da nije kriv i da nije udario Anu Mariju, dok ona tvrdi suprotno, rešio je da napusti Srbiju. On je sa drugarima otišao u Njujork na nekoliko dana, a kako je već istakao, jedva čeka presudu, koju očigledno neće dočekati u našoj zemlji.

- Ana Marija je izmislila da je presuda doneta, da moram neke silne pare da joj dam, da je zakon na njenoj strani. Sve same budalaštine! Strašno je šta taj mozak može sve da izmisli zarad marketinga. Ja bih je zamolio da nađe novu žrtvu kako bi mogla da se reklamira - rekao je nedavno Stanojević, koji bi ovih dana trebalo čuje završnu reč suda.

Stanojeviću, bez obzira na proces koji se vodi protiv njega, očigledno nije zabranjeno da napušta našu državu, čim je uspeo da dobije vizu za Ameriku. On će u Velikoj jabuci provesti dve nedelje i sa društvom će okusiti sve čari te metropole, piše alo.rs.

Po povratku u Srbiju ne samo što ga čeka rijaliti "Farma", čiji je voditelj, već i izricanje presude.

- Iako sam prvobitno mislila da se neću pridružiti tužilaštvu i da je dovoljno da ga samo oni gone, promenila sam mišljenje. Mislila sam da je za njega dovoljna kazna to što su ga u medijima okarakterisali kao nasilnika i siledžiju, ali želim da i krivično odgovara za ono što je uradio. Dakle, goniću ga krivično do kraja - izjavila je Ana pre godinu dana, od kada traje sudski proces čiji se epilog očekuje do kraja meseca.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Mirko Tabašević/Bojan hellomagazin

Slične Vesti