Prijateljstvo, flert ili nešto više: Kako su "družili" Lejdi Di i Boba

Prijateljstvo, flert ili nešto više: Kako su "družili" Lejdi Di i Boba

Autor: | 10/04/2016

0


Bivša velika zvezda tenisa Slobodan Boba Živojinović priznao je da je na vrhuncu svoje karijere sredinom osamdesetih upoznao sa britanskom princezom Lejdi Dajanom.

I dok je upoznavanje sa princezom, ide u rok službe svetskih teniskih zvezdi Kurir oktriva da je između njih bilo nečeg višeg, tj da je Lejdi Di flertovala sa jugoslovenskom zvezdom.

U to vreme Dajana je još uvek bila udata za princa Čarlsa dok je Slobodan bio sa svojom prvom suprugom Zoricom.

Kako se navodi ona je često je dolazila na njegove mečeve, pratila ga s običnih tribina iako su članovi kraljevske porodice imali VIP ložu samo da bi mu bila što bliže.

Boba Živojinović je "priznao" da je bio blizak sa princezom, ali nije želeo da podrobnije opisuje njihov odnos.

- Dobro, nećemo o tome. Ne želim sada da pričam o tome jer ona više nije s nama. Velika je stvar kada na meč dođe da te bodri neko poput nje, jer se nije dešavalo da me neko iz kraljevske porodice bodri sa tribina - priča Živojinović.


On je objasnio i kako se upoznao sa Dajanom.

- Nedelju dana pre Vimbldona 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja taj teniser koji ima najjači servis. Iduće godine opet se održavao egzibicioni meč, pa je ona opet došla. I ponovo me je pitala da li je moj servis i dalje dobar. Tada smo počeli da se družimo i viđamo. bili smo bliski - kaže Boba Živojinović.

- Dajana je bila predivna osoba sa kojom sam mogao da razgovaram o običnim stvarima. Njena veličina je bila u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna. Počastvovan sam što sam je poznavao. Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor - priseća se bivši teniser u izjavi za "Kurir".

Boba se kasnije rastao od Zorice i 1992. godine venčao sa lepom Brenom. Ledi Di se razvela od princa Čarlsa i započela vezu sa Dodijem al Fajedom.

Dajana i njen verenik su 31. avgusta 1997. godine poginuli u tunelu u Parizu, bežeći od paparaca.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello!, Guliver/Splash hellomagazin

Najnovije vesti