Dijeta i post za 11 kilograma manje

Dijeta i post za 11 kilograma manje

Autor: | 17/04/2016

0


Pevač Aco Pejović smršao je za godinu dana 11 kilograma.

Pošto je njegova supruga Biljana bila u teškom zdravstvenom stanju prošle godine, pevač se, pošto se ona uspešno oporavila, okrenuo zdravom životu, a kao veliki vernik, nastavio je da posti i svaki post.

On kaže da se oseća rasterećenije, i da ga ovakav način života čini srećnim.

- Na posebnom režimu ishrane sam već godinu dana, posle konsultacije sa nutricionistom. Skinuo sam 11 kilograma i tu planiram da stanem. Neću menjati navike u ishrani nikada pošto mi ovaj balans prija, a sada još postim i Uskršnji post, kao i svake godine. Ishrana mi je sada baziranija na ribi i povrću, mada se ni pre posta ničega nisam odricao. Osećam se bolje i zdravstveno stanje mi se znatno poboljšalo - otvoreno kaže pevač za Blic.

On kaže da mu post pomaže da obogati svoj duh, ali ipak ima jedno zadovoljstvo kojeg se ne odriče. To je vino, s vremena na vreme.

- Osim hrane koje se čovek odriče tokom posta, najvažnije je da su mu misli čiste. Istrajavanjem se čovek produhovljuje. Ipak, ne mogu da se odreknem čaše vina s vremena na vreme. Istina, crno vino je dobro za srce. U suštini, važno je da čovek živi zdravo i telom i psihom - zaključuje pevač na kraju razgovora.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Janko Petković hellomagazin
Tagovi: aco pejović

Najnovije vesti