Sofija Milošević i Adem Ljajić: Zajednički život u Milanu

Sofija Milošević i Adem Ljajić: Zajednički život u Milanu

Autor: | 18/04/2016

0

Fudbaler Fudbalskog kluba "Inter" Adem Ljajić i manekenka Sofija Milošević uživaju u romansi koju su započeli krajem prošle godine. Iako je prethodnih godina zbog posla u modelingu Sofijina adresa bila vezana uglavnom za Njujork, atraktivna manekenka odlučila je da se preseli u italijanski dom svog izabranika, te je već neko vreme Milano njena emotivna, ali i poslovna luka.

Svaki slobodan trenutak par provodi zajedno, a jedna od omiljenih lokacija im je čuvena milanska ulica Montenapoleone, poznata po buticima luksuznih brendova. To nimalo ne čudi, s obzirom na to da je moda Sofijina velika strast, iako ni njen partner ne zaostaje po interesovanju za svetske modne trendove. Tokom jedne šetnje čuvenom modnom avenijom u srcu Milana viđeni su kako se drže za ruke i razgovaraju, ali fudbalski as nije bio naročito oduševljen kada je primetio da su on i njegova devojka na meti fotoreportera. Iako zarađuje od poziranja ispred foto-objektiva, očigledno je da se ovoga puta ni Sofija nije osećala prijatno. Rođeni Novopazarac brzo se snašao u nemiloj situaciji i sa Sofijom ušao u radnju "Erme", gde su se zadržali duže vreme, birajući nakit iz najnovije kolekcije poznatog modnog brenda. Budući da je Sofija krajem marta u Beogradu upriličila rođendansko slavlje, kome Adem nije prisustvovao, ovo je možda bila prilika da joj se za to oduži. Ono što je izvesno je da su i ovoga puta oboje bili perfektno stilizovani, što je u njihovom slučaju postalo pravilo, bilo da je reč o nekoj svečanoj prilici ili opuštenoj šetnji gradom.

Osim kvalitetnog šopinga, Sofija i Adem uživaju i u zajedničkim putovanjima, na koja odlaze kad god im to slobodno vreme dozvoli. Posle romantičnog boravka u Veneciji, dvadesetdevetogodišnji sportista i godinu dana mlađa manekenka uživali su u čarima magičnog gradića Lugano, poznatijeg kao švajcarski Monte Karlo, u kome rado boravi svetski džet-set. Tom prilikom Sofija je na "Instagramu" podelila njihovu fotografiju uz komentar da je Adem njena idealna polovina.

U međuvremenu, italijanski mediji oduševljeni su podrškom srpske lepotice na tribinama Adamovog Fudbalskog kluba "Inter", tvrdeći da je atraktivna Beograđanka jedan od najvatrenijih navijača italijanskog prvaka, zahvaljujući kojoj nekadašnji prvotimac "Partizana" briljira na terenu.

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Guliver/Splash News