Luna Đogani o novom dečku: Srđana sam upoznala u teretani, stariji je od mene osam godina

Luna Đogani o novom dečku: Srđana sam upoznala u teretani, stariji je od mene osam godina

Autor: | 22/04/2016

0

luna djogani instagram

Luna Đogani mezimica pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija prvi put je otvoreno govorila o novom dečku, manekenu Srđanu Sariću sa kojim je mesec dana u srećnoj vezi.

- Posle dužeg vremena odlučila sam da sa javnošću podelim to da imam dečka sa kojim mi je veoma lepo. To je sve na početku, ali ja uživam, veoma sam srećna i zaljubljena i nadam se da će tako i ostati. Sa dečkom sam se upoznala u teretani, on je mene zapazio tamo. Bila sam tamo sa drugaricom, on je mene tamo video, gledao me. Onda je prišao vlasniku teretane i raspitivao se ko sam ja. Onda me je našao na Instagramu i pisao mi. Dugo smo se samo dopisivali, nismo se odmah upoznali. Mesec dana smo zajedno - otkrila je Luna.

A photo posted by @luna_djogani on Mar 19, 2016 at 4:27am PDT

Luna kaže da joj imponuje to što je Srđan od nje stariji osam godina.

- Kada me je prvi put video u teretani bila sam sva raščupana, bez šminke i kada sam ga pitala šta mu se kod mene dopalo, on je rekao: Tvoje oči su govorile više od hiljadu reči. Moj dečko je stariji od mene osam godina, ali kada je ljubav u pitanju za mene godine nisu bitne. Za mene je bolje što je stariji od mene jer ja volim starije i zrelije muškarce jer oni znaju šta žele u životu za razliku od onih što ne znaju šta hoće - iskrena je ona.

Kako kaže, mama je zadovoljna njenim izborom, a potencijalnog zeta je upoznala.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin
Tagovi: luna djogani

Pročitajte još