Saša Kapor: Saobraćajnu nesreću smo preživeli, ali posledice su ostale

Saša Kapor: Saobraćajnu nesreću smo preživeli, ali posledice su ostale

Autor: | 27/04/2016

0

Pevač "Grand produkcije" Saša Kapor skoro godinu nakon saobraćajne nezgode, u kojoj su umalo izgubili živote on, njegova supruga Nikolina Kovač i sin Nikolaj, ne može podsvesno da se odupre tom nemilom događaju.

Dok sa jedne strane čini sve da vozač kamiona koji je izazvao udes odgovara pred sudom, sa druge pokušava da prevaziđe strah da će se opet nešto strašno desiti, kao te kobne noći, kada je sa porodicom sleteo u reku i kada su pukom srećom izvukli žive glave.

- Saobraćajnu nesreću smo preživeli, ali posledice su ostale. Prošlog vikenda vraćao sam se automobilom sa Zlatibora, gde sam nastupao. Moj otac me je vozio, a ja sam se u nekim trenucima budio, priviđale su mi se neke slike i nisam mogao da spavam. Najbitnije je da smo svi živi i zdravi izašli iz toga - rekao je za „Alo!“ Kapor.

On ljutito započinje priču o sudskom postupku u vezi sa pomenutim udesom:
- Mi smo dobili odgovor od Okružnog tužilaštva u Bijeljini da se odbacuju optužbe da je taj čovek izazvao nesreću. Ja bih voleo da sretnem tog okružnog tužioca i da ga pitam: “Šta bi se desilo da je, nedajbože neko od nas poginuo ili da smo poginuli svi?“. Verovatno bi konstatovali da je uzrok neprilagođena brzina, da to otkačimo i da niko ne odgovara. Hvala bogu, prošli smo bez ogrebotine, nikome od nas se ništa nije desilo, a toj gospodi neka bude na čast što su doneli takvu odluku - kaže pevač i ističe da neće odustati od namere da krivac za nezgodu snosi zakonske posledice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook/saša kapor
Tagovi: saša kapor