Nevena Ristić: Za mene je reč popularnost negativna

Nevena Ristić: Za mene je reč popularnost negativna

Autor: | 02/05/2016

0


Mlado, lepo lice Nevene Ristić (25) već pet godina krasi naše glumište, a u poslednje vreme aktuelna je na televiziji.

Ovih meseci mogli smo da je gledamo u serijama "Bićemo prvaci sveta" i "Vojna akademija". Ipak ova glumica ne voli da priča o popularnosti:

- Meni je ta reč negativna. Drago mi je da me ljudi sa radošću prate, kad mi neko javi da me je gledao i da ga je to pokrenulo. Biti popularan je mač s dve oštrice. Ne razmišljam o tome, jer to opterećuje i koči u stvaranju. Bližnji me ne viđaju od posla, a priroda glume je da stalno srećem ljude, pa nailazim na radosne komentare. Najdivniji su mi oni vaših kolega novinara. U "Prvacima sveta" igram novinarku, pa sam se saživela s likom vaše koleginice, trudila sam se da srcem branim vašu profesiju i slobodu govora - kaže glumica za Novosti.


Gluma u seriji Vojna akademija nije prvi susret sa vojskom za lepu Nevenu, pošto je ona sa 16 godina htela da postane pilot, ali se to ipak nije dogodilo:

- Tada sam imala 16 godina, bila dobar đak, ali s neuhvatljivim ambicijama, puna entuzijazma i volje za svim i svačim. Htela sam da upišem avijaciju, imala sam želju da letim avionom, što sad ostvarujem kroz putovanja. Ali, eto, otišla sam da probam da upišem FDU i - primili su me. Znate, ta pubertetska glava ide glavom kroz zid, ne boji se ničega, a sada vagam sve 500 puta. Ah, gde mi je ta hrabrost (smeh).

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Nevena Ristić