Ana Bekuta o vezi sa Milutinom: Ne branim mu da se viđa sa bivšom ženom

Ana Bekuta o vezi sa Milutinom: Ne branim mu da se viđa sa bivšom ženom

Autor: | 07/05/2016

0

Pevačica Ana Bekuta kaže da joj ne smeta što se njen dečko Milutin Mrkonjić viđa sa suprugom Draganom Dašom, od koje se nije razveo, iako je sa muzičkom zvezdom četiri godine u vezi.

Iako o ljubavi sa Bekutom priča na sva zvona, političar je nekoliko puta uslikan kako sa ženom uživa u različitim hotelima, čak je i vozi dok je Ana na nastupu.

– Niko ne bi trebalo da se čudi, već da hvali to što se i dalje viđa sa svojom suprugom. Niko ne shvata da ja dozvoljavam da se njih dvoje viđaju. Ona je njegova bivša žena – kaže Ana, koja na opomenu da nije Daša bivša žena jer su zvanično u braku kaže:

– Shvatam da nisu razvedeni, ali ne žive zajedno već deset godina – objasnila je pevačica svoj lapsus.

Ana ističe da Daša nema nikog drugog da joj pomogne osim Milutina, zbog čega ga i ona vrlo često nagovara da joj se javi i izvede je na večeru.

– On poštuje tu ženu, sa kojom je proveo 40 godina, a i ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavljali na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa sa njom. Ona je sama i nema nikoga osim njega. I ja bih joj pomogla da treba – kaže Bekuta, koja ističe da ona i Milutin neguju ljubav kako bi opstali što duže zajedno.

– Prija mi to što smo Milutin i ja non-stop zajedno. Mi jedno drugo negujemo, koliko god da je to moguće u ovim godinama. U ljubavni ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako se osećamo. Drago nam je što naša ljubav ima takav odjek kod publike i mlađih generacija. Poštujemo se i volimo. Nisam ljubomorna jer sam jedna samosvesna žena – objašnjava pevačica, kojoj prija kada mlade devojke zavode njenog partnera.

– Mrki prilaze žene i devojke, pa mi često kaže: Više se slikaju sa mnom, nego sa tobom – uz smeh otkirva Ana, koja selfi fotografijama po društvenim mrežama rasteruje Mrkonjićeve obožavateljke.

Ljubavni par nedavno je kupio stan u luksuznom delu Beograda, u koji su se nedavno i uselili, a gde im ljubav očigledno cveta, piše Alo.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva