Aleksandra Kovač posle 15 godina objavila album "Cotton 100%" (video)

Aleksandra Kovač posle 15 godina objavila album "Cotton 100%" (video)

Autor: | 08/05/2016

0

Aleksandra Kovač konačno je objavila muzički album Cotton 100% koji je snimila pre 15 godina.
U to vreme je album bio isuviše alternativan za domaće tržište i sve do današnjeg dana je ostao bez izdavača.

Zanimljivo je da je album snimljen analogno na Adat kasete, i miksan u studiju Vlade Negovanovića, dugogodišnjeg Aleksandrinog saradnika.

Tada je od celokupnog snimljenog materijala objavljen samo singl “You & Me” i spot za pesmu “For Better or Worse”.

– Tu su bili, pre svih, Milorad Kocić, koji je bio glavni snimatelj celokupnog materijala i nerazdvojni saputnik na našem putovanju i druženju, muzičari Rastko Aksentijević, Srđan Dunkić, Goran Milošević, Zoran Živković i Nemanja Jovanović koji su svojim sviranjem doprineli autentičnom I specifičnom zvuku ovog albuma. Moj otac Kornelije Kovač je odsvirao nezaboravne klavire i orgulje na par pesama, kao u najbolje vreme “Korni grupe”. Ali posebnu zaslugu za ovaj album ima moj muzički partner Roman Goršek koji je producirao, aranžirao i miksao ovaj album i koji me je pre svega inspirisao da započnem svoj veliki muzički preporod koji je rezultirao svim uzbudljivim momentima koji su mi se dogodili u poslednjih 15 godina u muzici. Zbog svih ovih ljudi album ima posebnu energiju koja i posle toliko godina može da se oseti i zvuči i dalje uzbudljivo i sveže – priseća se Aleksandra ekipe koja je učestvovala na snimanju.
Album digitalno distribuira Croatia Records, koja je sa Aleksandrom sklopila ekskluzivan ugovor za ceo Aleksandrin muzički katalog i opus.

Album “Cotton 100%” se nalazi na svim digitalnim platformama – Deezer, Spotify, iTunes, a pesme su postavljene i na RAprodukcija You Tube kanalu, prenosi Pink.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello

Najnovije vesti