Enrike Iglesijas danas u Beogradu

Enrike Iglesijas danas u Beogradu

Autor: | 09/05/2016

0

Kralj latino popa, Enrike Iglesias dolazi danas u Beograd. Naša publika ima zadovoljstvo da vidi Enrikea odmah na početku njegove ovogodišnje evropske "Sex and Love" turneje. Sinoć je održao prvi nastup na Balkanu, u Zagrebu, na kome je proslavio i svoj 41. rođendan a već danas, slavlje će nastaviti u Beogradu.

Prema brojnim svedočenjima fanova sa prethodnih koncerata, sasvim je verovatno da Enrike neće dugo izdržati na bini, već da će često silaziti među svoje obožavaoce i pevati zajedno sa njima. Bliske susrete omogućiće mu i kao što smo ranije naveli, specijalna krila koja se nastavljaju na glavnu binu sa obe strane, duga pista kroz ceo fan pit ali i druga bina pozicionirana u parteru.

Interesovanje za koncert u Beogradu je veliko Rasprodate su VIP tribine a jako malo ulaznica je ostalo za fan pit i parter Ulaznice za koncert Enrike Iglesiasa, 10. maja u Kombank Areni možete nabaviti po cenama: 2990 din za parter, za sedenje od: 3690, 3900, 4590, 4990, VIP centar 5990 i za fan pit 5990 dinara. Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Još nije poznata precizna lista pesama koje ćemo čuti sutra u Beogradu ali prema ranijim koncertima moguće pesmu koje će izvoditi su:

1. Tonight (I'm Lovin' You)

2. I Like
3. Heartbeat
4. Bailamos
5. I'm a Freak
6. Be With You
7. Cuando me enamoro
8. El perdedor
9. Por amarte
10. Stand by me
11. Hero
12. Loco
13. Be With You
14. Escape
15. Nunca te olvidaré
16. Bailando
17. I Like It
18. Experiencia religiosa
19. Not in love

Atmosferu na koncertu pojačaće bogata rasveta sa laserima i odlično ozvučenje a za scenske efekte biće zaduženi brojni topovi sa konfetama najrazličitijih boja i beli baloni u ogromnim količinama.

Multitalentovani i višestruko nagrađivani umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je preko 100 miliona albuma širom sveta a prestižan magazine Billboard "krunisao" ga je sa čak dve laskave titule: Kralj plesa – The King of Dance i Kralj latino popa – The King of Latin Pop. Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa preko milijardu pregleda samo jedne pesme na Jutjubu - "Bailando''.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin