Nikola Rokvić: Venčanje pod krilima Belog anđela je neprocenjivo (foto)

Nikola Rokvić: Venčanje pod krilima Belog anđela je neprocenjivo (foto)

Autor: | 10/05/2016

0

Daleko od očiju javnosti, Nikola Rokvić, sin folkera Marinka Rokvića, i manekenka Bojana Barović pred bogom su se zakleli na večnu ljubav u manastiru Mileševa. Njih dvoje su insistirali na privatnosti, pa je tako sam čin venčanja obavljen samo u prisustvu najbližih.

Nikola i Bojana su se venčali ispod Belog anđela, a pevač kaže da je osećaj venčanja u Mileševi jedan od najlepših koje je imao u životu.

- Osećaj je neprocenjiv, pogotovo što smo se nalazili u svetinji kakva je Mileševa. Taj mir i radost u trenutku pristupanja svetoj tajni braka ostaće mi urezan dok sam živ. Venčao nas je naš duhovni otac arhimandrit Leontije, koji nas je na najlepši mogući način uveo u sveto duhovno spajanje - priča Nikola, a piše "Alo!".

- Zakleti se na večnu ljubav pred bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem - kaže Nikola.

Rokvić dodaje da su u trenutku odlučili da se venčaju u Mileševi, kao i da su posle nekoliko rečenica razmenjenih sa ocem Leontijem znali da će on biti duhovnik pred kojim će se zakleti na večnu ljubav.

- Oca Leontija smo upoznali nedavno i odmah smo poželeli da nas on venča. Presrećni smo, prvenstveno zato što smo to uradili intimno i kako priliči crkvenom venčanju - priča pevač.

Nikola i Bojana su vezu započeli pre šest godina u rijalitiju "Survivor", koji je sniman na Filipinima. Vezu su najpre održavali na relaciji Srbija-Amerika, gde je Bojana radila kao manekenka. Ispred Narodne skupštine, za doček Nove godine, Nikola je zaprosio Bojanu, a usledila je vest da je lepa manekenka u drugom stanju. Mladenci prinovu očekuju u julu.

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on May 8, 2016 at 10:25am PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Najnovije vesti