Milica Todorović ispunila želju obožavateljki oboleloj od raka

Milica Todorović ispunila želju obožavateljki oboleloj od raka

Autor: | 13/05/2016

0

Pitala sam se kako ću to izdržati, kaže pevačica Milica Todorović, koja je ostvarila san obožavateljki oboleloj od raka.

- Kada sam videla Zoricu kako se smeje i kako se bori, znala sam da ću moći da joj pevam. Atmosfera je bila toliko pozitivna da sam uživala u svakom trenutku - kaže Milica, koja je pristala da svojoj obožavateljki Zorici, koja boluje od raka jajnika, otpeva omiljenu pesmu "Tri čaše", i to baš na Dan borbe protiv raka jajnika.

- Zorica je poželela da joj otpevam "Tri čaše". Izgleda da je ta pesma pozitivna i da budi neku pozitivnu energiju. Divim se Zorici i njenom borbenom duhu - rekla je Milica za "Blic".

- Ja sam osećajna, tako da često zaplačem kada vidim ovakve situacije, kad vidim da nekome treba pomoć, odmah uplatim, ne mogu da preskočim. Učestvujem na humanitarnim koncertima jer, kao što rekoh, naše malo je njima mnogo - kaže Milica.

Na naše pitanje da li je inače u životu plačljivica, pevačica odgovara:

- Ma ja plačem svaki dan zbog sitnica, a moja pesma kaže "ni ove noći neću da plačem zbog sitnica". Malo je "opozitno". Ipak, kada se sretnem sa ovakvim ženama shvatim koliko se ponekada bez potrebe nerviramo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti