Suzana Mančić: Zbog TLZP sam se budila noćima

Suzana Mančić: Zbog TLZP sam se budila noćima

Autor: | 14/05/2016

0

Takmičari su spremni za polufinale humanitarnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" i svi se ozbiljno pripremaju i vežbaju, kako korake, tako i tekstove zahtevnih numera koje su dobili.

Suzana Mančić sa velikim entuzijazmom vežba za polufinale i kako kaže, nada se da će ući u finale.

Biće sada zanimljivo pratiti glasanje, jer će ovaj put biti angažovana i gledaoci širom Srbije i regiona, pa ćemo videti šta će biti. Volela bih da sam u finalu. Da nemam ambiciju i da me ne goni taj neki đavo da uvek budem najbolja, ja verovatno ne bih imala karijeru dužu od 40 godina - rekla je Suzana i prokomentarisala zadatak koji je dobila za polufinale.

Nova uloga mi je veoma zanimljiva. Imitiraću Manjifika. Obe pesme mnogo volim, i "Pukni zoro" i "Samo malo". "Pukni zoro" me nagoni na suze, a prvi taktovi druge pesme teraju me da igram - objašnjava Mančićeva.

Suzana nam je otkrila da se tek sada oseća dobro u ovom šou programu. Prvih mesec dana joj je bilo veoma naporno, bila je pod stresom, nije imala vremena ni za kakvu pripremu, ni fizičku ni psihičku, ali iz nedelje u nedelju joj je bilo sve lakše i lepše.

Odjednom sam uletela u centrifugu i mislila sam da ću da umrem. Brz tempo, učenje tekstova, a ja ne pamtim kada sam nešto učila napamet. Sanjala sam da se preslišavam i da ne mogu da se setim druge strofe, pa skočim iz kreveta usred noći - priseća se Suzana.

Najbolje se, kako kaže, osećala kao Madona, a najteže joj je bilo kada je bila Gven Stefani. Na kraju joj je drago što je učestvovala u tom šouu, koji joj je doneo mnogo lepog.

- Postali smo jedna tabloidna estrada, tabloidni šou biznis, koji se graniči sa totalnim besmislom, jer kad se nekome desi nešto loše, to je za medije bolje. A ovde imamo, bar ja imam, pozitivni publicitet. Tu nema šta ko da kaže, tu se stvarno vidi znoj, krv i suze, sve što si uradio, sve što možeš - kaže Suzana, a piše alo.rs

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin
Tagovi: Suzana Mančić

Pročitajte još