Oprostila mu sve: Mina Lazarević se vratila suprugu?

Oprostila mu sve: Mina Lazarević se vratila suprugu?

Autor: | 17/05/2016

0

Glumica Mina Lazarević oprostila je mužu, baletanu Goranu Staniću to što ju je pretukao u avgustu prošle godine u porodičnom domu na Zvezdari. On svakodnevno napušta stan, iako je osuđen na 11 meseci kućnog zatvora.

Mina se viđa sa suprugom iako je on zbog nasilja nad njom i pucanja iz vatrenog oružja osuđen na 11 meseci kućnog zatvora. Baletan kaznu služi u stanu svoje majke u naselju Braća Jerković, ali mu je omogućeno da svakodnevno na nekoliko sati napusti dom.

Kako Informer saznaje, on uvek koristi to vreme da se vidi sa Minom i decom. Nepoznato je da li su supružnici odlučili da se pomire, odustanu od razvoda i da li razmišljaju o tome da po isteku njegove kazne ponovo počnu da žive zajedno. Očigledno je, međutim, da su u dobrim odnosima i da mu je glumica sve oprostila. Oni su gotovo sat vremena sedeli sa decom u poznatoj beogradskoj poslastičarnici na Bulevaru, ćaskali, smejali se.

Mina je nakon skandala koji je potresao njenu porodicu u policiji izjavila da je Goran nije tukao i nije želela da se priključi krivičnom gonjenju, međutim on je sam priznao krivicu. U septembru se nagodio sa Prvim osnovnim tužilaštvom, pa je osuđen na godinu dana kućnog zatvora, od kojih mu se oduzima mesec dana koje je proveo u pritvoru.

Mina se samo jednom oglasila u javnosti povodom skandala o kom se mesecima pisalo:

– Teško mi je! Pustite me da sama rešavam svoje probleme. Hvala svima koji se trude da pomognu i koji su uz mene, ali uzalud je – izjavila je tada Mina, dok je njen otac Ljubiša Lazarević prošle godine potvrdio da je Goran pretukao glumicu.

– Poštujem njenu odluku da ne priča više o napadu. Dugo je i trajalo. Verovatno ima svoje razloge zbog kojih je odustala od krivičnog gonjenja. Sada joj je potreban mir i da povrati zdravlje koje je narušila – pričao je Ljubiša tada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: Mina Lazarević

Pročitajte još

Najnovije vesti