Ilda Šaulić ekskluzivno za "Hello": Fatalni susret sa Bojanom ostvario mi je najveći san

Ilda Šaulić ekskluzivno za "Hello": Fatalni susret sa Bojanom ostvario mi je najveći san

Autor: | 23/05/2016

0

Sredinom marta javnost je istovremeno oduševila i iznenadila vest o trudnoći pevačice Ilde Šaulić, koja je mesecima vešto krila da je njeno srce osvojio muškarac sa kojim će početkom oktobra osetiti čari roditeljstva.

Da bajkovite ljubavne priče nisu rezervisane samo za knjige i filmska scenarija, tridesetsedmogodišnja lepotica i njen emotivni partner Bojan Vučković uverili su se na svom primeru, kroz emotivnu idilu koju proživljavaju poslednjih meseci, nakon što su ih delile pune dve decenije tišine. Iako se kćerka legendarnog pevača Šabana Šaulića i uspešni preduzetnik poznaju od detinjstva, prst sudbine odlučio je da ih jedno na drugo uputi decenijama kasnije.

Identitet emotivnog partnera plavokose Beograđanke dugo je bio misterija, a javnost je do sada samo nagađala ko je uspeo da zavede poznatu damu, koja nije krila da je put do njenog srca pun izazova. Ipak, jedan susret bio je dovoljan da se život šarmantne pevačice i četrdesetpetogodišnjeg Beograđanina u potpunosti promeni i krene u potpuno novom smeru.

Razdvojenost zbog poslovnih obaveza budućeg oca, koji živi i radi u Americi, ne predstavlja prepreku njihovom odnosu, koji je ispunjen poverenjem, odanošću i najnežnijim osećanjima.
U ekskluzivnom intervjuu za magazin “Hello!”, budući roditelji govore o svom odnosu, susretu koji je nagovestio rađanje najlepših emocija, kao i uzbuđenju zbog dolaska prinove, o čijem imenu razmišljaju svi članovi porodice, posebno Ildini sestrić i sestričina Luka i Una, i otkrivaju da li će na jesen njihova porodica biti upotpunjena prisustvom devojčice ili dečaka.

Ovog proleća javnost je oduševila i iznenadila vest da ste u drugom stanju. Kako ste vi i vaš izabranik dočekali srećnu vest?

Ilda: Vest o trudnoći dočekali smo, naravno, s oduševljenjem. Već sam više puta u prošlosti pričala kako je majčinstvo moja najveća neostvarena želja. Nismo bili iznenađeni, jer smo oboje to želeli i nadali se da će se u skorijoj budućnosti i ostvariti. Kažu da, kada nešto jako i iskreno želiš, cela vasiona se udruži da se ta želja ispuni, i nama se, na našu neskrivenu sreću, to i desilo.

Kada je i kako počela vaša ljubavna priča?

Ekskluzivnu ispovest Ilde Šaulić i njenog izabranika i fotografije potražite u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka 23. maja.

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Miloš Nadaždin
Tagovi: ilda šaulić

Najnovije vesti