Ana i Švajni potpisali ugovor sa svatovima: Ni zvanice ne znaju gde je venčanje!

Ana i Švajni potpisali ugovor sa svatovima: Ni zvanice ne znaju gde je venčanje!

Autor: | 25/05/2016

0

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, isplanirali su kako će da izgleda njihovo venčanje, ali detalje čuvaju u najstrožijoj tajnosti.

Par je otišao toliko daleko da ni njihovi gosti ne znaju gde će biti upriličeno svadbeno veselje.

Venčanje, navodno, neće biti održano u Srbiji, već u insotranstvu, a svatovi neće znati mesto na kojem će Ana i Švajni sledećeg meseca jedno drugom zakleti na večnu ljubav, piše Kurir. Oni moraju da dođu na određenu lokaciju odakle će ih osoblje mladenaca sprovesti na tajno mesto.

Inače, gosti, ali i svi oni koji učestvuju u organizaciji venčanja, potpisali su rigorozne ugovore koji ih obavezuju na potpunu diskreciju. U klauzuli jasno stoji da je zabranjeno objavjivanje fotografjia i lokacije na kojoj će ceremonija biti upriličena jer će u suprotnom platiti veliku novčanu kaznu. Pored toga, budući supružnici su odlučili da njihovo venčanje isprate samo svetski mediji, dok će pojedini magazini iz Srbije moći da kupe fotografije preko nekih svetskih agencija.

- Upotreba mobilnih telefona neće biti dozvoljena. Iznošenje bilo kakvih informacija strogo je zabranjeno, a ukoliko neko ne bude ispoštovao ugovor, biće tužen i novčano kažnjen - kaže izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages