Evo šta će Anastasija Ražnatović uraditi sa parama od punoletstva

Evo šta će Anastasija Ražnatović uraditi sa parama od punoletstva

Autor: | 25/05/2016

0

Velikom žurkom koja se večeras održava u hotelu "Hajat", Anastasija Ražnatović će proslaviti 18. rođendan, a ćerka Cece Ražnatović je odlučila da deo novca koji dobije na poklon, domu za decu bez roditelja u Zvečanskoj.

– U Srbiji je običaj da se za 18. rođendan masovno poklanja novac, tako da će i Anastasija dobiti mnogo koverata od maminih prijatelja i kolega. Ona je toga svesna jer je i Veljko za svoje punoletstvo dobio pristojnu svotu novca, pa je predložila mami da deo daju u humanitarne svrhe.Veliku pažnju su na društvenim mrežama izazvale grupe u kojima su se ljudi šegačili sa Tašom i njenim rođendanom. Sama Ceca je izjavila da bi im bilo bolje da su svi donirali po jedan evro najugroženijima nego što su prozivali i vređali njenu ćerku. Zapravo, ona je već tada znala kakvu je odluku Anastasija donela, ali nije želela to javno da ističe. Oni žele da pomognu toj deci zbog njih, a ne zbog medija – navodi izvor "Informera" blizak porodici Ražnatović.

Sa druge strane, i Ceca je, posle prvobitnog nećkanja, na kraju potvrdila da će njena mezimica, deo para pokloniti u humanitarne svrhe.

– Dobro, tačno je! Tu odluku je Anastasija sama donela i ja sam je svim srcem podržala. Još razmišlja da li da uplati novac na račun ili sama kupi šta im je neophodno i odnese u Zvečansku – izjavila je Ceca Ražnatović.

Još nešto je mnoge zanimalo, a to je da li će se Anastasija oglasiti i šta će prvo objaviti na društvenim mrežama kada postane 18-godišnjakinja.

Cecina mezimica se oglasila na Instagramu i postavila fotografiju kojom sve govori. Iako Anastasija nije na slici, objava je za samo jedan sat dostigla oko 3.000 lajkova, uz pregršt rođendanskih čestitki u komentarima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Anastasija Ražnatović

Pročitajte još

Najnovije vesti