Vesna Dedić: Ponekad ne verujem da sam bila u braku

Vesna Dedić: Ponekad ne verujem da sam bila u braku

Autor: | 01/06/2016

0


Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić nedavno je objavila svoj novi roman pod nazivom "Ničija". Za kratko vreme, njena nova knjiga postigla je veliki uspeh, a Vesna na pitanje da li veruje u pravu ljubav, s obzirom na to da je bila udata i da se razvela, kaže:

- Bilo je to tako davno kada sam se i udavala i razvodila da ponekad ne verujem ni da sam bila u braku. Moju veru u ljubav nikada nije mogao niti sada može da uništi nijedan muškarac. Vera u ljubav je uvek jača od svakog razočarenja i izdaje. Večite ljubavi postoje. Ako me budeš intervjuisao za moj osamdeseti rođendan, objasniću ti u čemu je fora i pokazati dokaz moje vere u ljubav.

Na pitanje da li je nekada pravila ljubomorne scene, ona je odgovorila ovako:

- U životu sam bila ljubomorna samo na mlađeg brata kada sam sa pet godina mislila da njemu poklanjaju više pažnje. Stalno su govorili kako ima lepe oči i duge trepavice i ja sam mu odsekla trepavice. Trepavice su narasle još duže i lepše, a ja sam dobila batine i naučila jednom za svagda da nije problem u trepavicima već u mojoj nesposobnosti da skrenem pažnju na sebe. Zaista nikada posle toga nisam bila ljubomorna bilo u vezi bilo u poslu. Ubeđena da žene koje trpe ljubomoru ili ih izjeda ljubomora obolevaju češće od onih koje su voljene i kojima je sujeta namirena.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Mirko Tabašević hellomagazin
Tagovi: vesna dedić