Milica Dabović: Mislim da nikada neću prestati s tetoviranjem

Milica Dabović: Mislim da nikada neću prestati s tetoviranjem

Autor: | 11/06/2016

0

Sportistkinje se neguju i mnogo vode računa o svom izgledu, a u prilog tome govori i slučaj Milice Dabović, koja, da može, nikada ne bi izlazila iz kozmetičkog salona.

Kapitenka srpske košarkaške reprezentacije i plej francuskog "Liona" kaže da uživa u svojoj ženstvenosti i svim koracima nege.

- Jednom mesečno idem kod kozmetičara, a uredno radim i pedikir, manikir, depilaciju, frizuru. Uživam u svim koracima nege. Ne pijem kafu, alkohol... vodim vrlo uredan i spartanski život. Koža mora stalno da mi bude meka i hidrirana pa zato stalno isprobavam nove proizvode - kaže Milica.

Lepa košarkašica je i pobornik trajne šminke.

- Ni na teren ne izlazim bez maskare i krejona, a kada sam živela u Rusiji, čula sam za trajnu šminku. Naglašeni su mi donji i gornji kapci tako da više ne moram da se maltretiram sa olovkama, samo dodam maskaru i vozim - kaže ona.

Miličina pasija su i tetovaže, i skoro ni sama ne zna koliko ih ima.

- Ne razmišljam o tome kako ću izgledati kad ostarim jer verujem da bi trebalo prevazići te skrupule vezane za telo u starosti. Crteži će biti predivni i tada. Mislim da nikada neću prestati s tetoviranjem jer je to nešto u čemu uživam. Upravo zbog tetovaža koža mi je vrlo negovana jer one zahtevaju posebnu negu i hidriranje - kaže Milica Dabović.

Komentari (0)

Loading
Bojan Instagram
Tagovi: Milica Dabović

Najnovije vesti