Marko Jarić: Povratak u u zagrljaj Dušice Spasić

Marko Jarić: Povratak u u zagrljaj Dušice Spasić

Autor: | 13/06/2016

0


Iako se mesecima pričalo da su Adrijana Lima i Marko Jarić svojoj ljubavi pružili novu šansu, jedna od najlepših žena sveta više od godinu dana uživa u zagrljaju drugog sportiste, zgodnog američkog MMA borca Velikog Džoa, što je i zvanično potvrdila na minulom festivalu u Kanu.

No, ni njen bivši suprug nije gubio vreme. Prošlog maja na jednoj zabavi u Majamiju upoznao je dvadesetčetvorogodišnju Dušicu Spasić, koja takođe živi sa one strane Atlantika.

Međutim, slavnog košarkaša i nekadašnju zvezdu „NBA“ lige već početkom ove godine doveli su u vezu sa beogradskom manekenkom i kreatorkom Tijanom Krstić, što ni jedno od njih nikada nije potvrdilo, ali ni demantovalo. No, pre nekoliko dana Marko se našao na meti paparaca koji su ga slikali dok je napuštao elitni hotel u Majami Biču, ali ne sa Tijanom, već sa - Dušicom.

Budući da brižljivo čuva privatni život, vrlo je moguće da uopšte nisu ni raskidali, ili su posle eventualne pauze shvatili da su jedno za drugo. Osim toga, mlada Smederevka neodoljivo podseća na njegovu bivšu ženu.

Za razliku od Marka, prelepa Brazilka ne krije koliko je zaljubljena. Štaviše, mišićavi Džo je već postao najveća ljubav njenog života, kako ga predstavlja na „Instagramu“. I pored toga, Jarić i Lima idealan su primer da je nekad bolje imati dobro prijateljstvo nego loš brak.

Oboje daju sve od sebe kako njihove kćerke Valentina i Sijena ne bi osetile posledice razvoda, dokazujući da su odani, ozbiljni i odgovorni roditelji. Nekadašnji supružnici zbog dece često provode vreme zajedno, iako ih emotivno ispunjavaju drugi partneri.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Splash
Tagovi: Marko Jarić