Maja Mandžuka tajno u Srbiji: Uželela se porodice i prijatelja (foto)

Maja Mandžuka tajno u Srbiji: Uželela se porodice i prijatelja (foto)

Autor: | 14/06/2016

0

Glumica Maja Mandžuka već godinama živi u Americi, gde radi kao producent, ali otkako je pre godinu dana stavila tačku na romansu sa Filipom Živojinovićem, retko dolazi u Srbiju.

Medijska pompa je nešto od čega je pokušavala da pobegne i tokom veze sa pastorkom Lepe Brene, a sada je odlučila da poseti porodicu u potpunoj tajnosti.

Ipak, glumica je primećena pre dva dana na promociji vina vinarije Zvonka Bogdana, na koji je došla zakamuflirana, sa šeširom i naočarima na glavi, kako bi bila neprimetna.

Ni to što se držala po strani i tokom čitave ceremonije nije skinula šešir i naočare nije joj pomoglo da se sakrije.

Mandžuka očigledno želi da izbegne pitanja o raskidu sa Živojinovićem, kao i o tome šta misli što se ubrzo nakon njihovog rastanka obreo u zagrljaju folkerke Aleksandre Prijović.

Kako Alo.rs saznaje, ona je pre nekoliko dana došla u Srbiju i uskoro se vraća u Ameriku, gde i dalje živi.

- Osim što se uželela porodice i prijatelja, Maja nema razloga da ostane duže u Srbiji jer je ništa ne vezuje za ovu zemlju. Ona je izgradila svoj život u Americi i tamo je srećna. Dok je bila sa Filipom, češće je dolazila u Srbiju, jer je i on želeo da što više posećuje svoju porodicu, ali su se uvek brzo vraćali u Los Anđeles, gde su zajedno živeli. Maja ne želi da je upliću u medijske priče u vezi s Filipom i njegovom novom izabranicom, te je zato odlučila da pokuša da sakrije svoj dolazak - kaže naš izvor blizak glumici.

- Zbog svega toga, ona je planirala da se ne pojavljuje u javnosti, ali je morala da ispoštuje promociju novog vina Zvonka Bogdana i zato je izašla. Pokušala je da ne privuče pažnju, ali joj to nije pošlo za rukom, pa je brzo napustila koktel - završava izvor.

Podsećanja radi, Filip i Maja su početkom 2011. godine uplovili u vezu, a već godinu dana kasnije su započeli zajednički život u Americi. Nakon tri godine, stavili su tačku na romansu, a o razlozima rastanka nikada nisu hteli da pričaju u medijima. Maja takođe nije dala nijednu izjavu povodom toga što je Filip pronašao sreću u pevačicinom zagrljaju. Za razliku od nje, Prijovićeva je za „Alo!“ nedavno rekla da je gledala filmove u kojima je Mandžuka glumila i da je Maja prelepa devojka, ali se potom pobunila i rekla da ne želi da je mediji pitaju o suparnici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović
Tagovi: maja mandžuka