Nina Janković: Vreme je da postanem majka

Nina Janković: Vreme je da postanem majka

Autor: | 16/06/2016

0


Neposredno po povratku iz Pariza, gde je u teatru “Aydar” gostovala sa predstavom “Upoznaj mog tatu”, glumica Nina Janković proslavila je drugu godišnjicu braka sa suprugom Matijom Dičićem.

Pošto su svoju dugogodišnju ljubav krunisali venčanjem, jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije i njen emotivni partner još više uživaju u svom odnosu ispunjenom međusobnim razumevanjem i poštovanjem. Budući da ne robuju klišeima, tim povodom nisu želeli da prave veliko slavlje već su to obeležili u toplini svog doma.

- Matija i ja nismo formalisti već se trudimo da slavimo svaki novi dan. Nije nam potreban povod da bismo se lepo proveli, već istinski znamo da uživamo u svakom životnom trenutku. U skladu sa tim godišnjicu braka proveli smo uz romantičnu večeru kod kuće, razmenili smo poklone i bilo nam je jako lepo - počinje priču šarmantna glumica poreklom iz Šapca.

- Ja sam porodični tip tako da mi brak jako prija i smatram da je došlo vreme i za proširenje porodice. Prethodne dve godine sa Matijom pamtim samo po lepim stvarima koje su nam se događale, a pre svega po putovanjima. Oboje smo prilično zaposleni tako da u Beogradu nemamo priliku da provodimo zajedno onoliko vremena koliko bismo želeli, jer nam to što se viđamo posle posla nije dovoljno. Odlazak na odmor uvek je prilika da po čitav dan budemo upućeni jedno na drugo, što najviše volimo - iskrena je Nina.

- Bilo je mnogo lepih putovanja, kao što je odlazak na Šri Lanku početkom ove godine, a divno smo se proveli i u San Francisku i Njujorku. Zapravo, nama je super gde god da odemo zajedno jer znamo da uživamo. Nadam se da ćemo uskoro imati priliku da otputujemo negde, ako ne ranije, onda bar preko leta. Sada sam prvenstveno skoncentrisana na pripremu predstave “Crnci u gnevu”, čija je premijera zakazana za 7. jul.

Osim što je imala razloga za sreću zbog proslave godišnjice braka, zvezda aktuelne serije “Vere i zavere” imala je povod za radost i dok je boravila u Parizu. Tamo je publika odlično reagovala na komad “Upoznaj mog tatu”.

Tokom šestodnevnog boravka u prestonici Francuske posle niza godina videla je i svog brata od tetke koji tamo živi, kao i druga iz detinjstva.

- Ovo je bila moja prva poseta Parizu, gde je i gostovanjem naše predstave uspostavljena saradnja “Mon Atelier Creatifa” i domaće produkcije, tako da će predstave iz Srbije u budućnosti gostovati u Francuskoj. Publika je odlično reagovala već posle prve replike, što nas je posebno iznenadilo i obradovalo, tako da smo uživali igrajuću, a na kraju svi su bili na nogama i pozdravili nas višeminutnim aplauzom - govori Nina.

- Naročito sam se obradovala što sam se posle mnogo godina ponovo srela sa bratom od tetke, koji tamo živi. Sa koleginicom Katarinom Gojković bila sam kod njega na večeri, a i svi zajedno smo obilazili Pariz i uverili se koliko je taj grad čaroban. Boravak sam iskoristila i da pozovem svog starog druga sa kojim sam išla u vrtić, a kasnije i u srednju školu, a koji sada tamo radi kao keramičar, tako da sam jedan dan provela i sa njim - tvrdi Jankovićeva, koja bi volela da uskoro poseti „grad svetlosti“ i u društvu supruga.

- Pariz je toliko lep grad da, gde god da se okrenete, vidite nešto što vas impresionira. Ovog puta tamo sam ostala samo šest dana, što nije bilo dovoljno ni da obiđem polovinu onoga što sam želela, tako da ću sigurno ponovo otići tamo, a volela bih da to bude sa Matijom. To je definitivno grad kome se treba vraćati - zaključuje glumica.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Mirko Tabašević, Privatna arhiva
Tagovi: nina janković

Najnovije vesti