Ognjen Amidžić skuplja novac za ćerku Marinka Madžgalja

Ognjen Amidžić skuplja novac za ćerku Marinka Madžgalja

Autor: | 21/06/2016

0


Ognjen Amidžić pokreće humanitarni broj preko kog će moći da se skinu poslednje dve pesme koje je Marinko Madžgalj otpevao. Sav novac će ići ćerki pokojnog glumca.

- Ognjen je bio jako vezan za Marinka. Njegovu ćerku je gledao kao svoje dete i nakon što je Madžgalj preminuo, Amidžić je sebi obećao da će se brinuti o njoj i potruditi se da još ništa ne fali. On zna koliko je Marinko bio privržen Sari i da se uvek brinuo oko toga da mala Sara uvek sve ima i da se ne razlikuje od ostale dece. Upravo zbog toga Ognjen je došao na ideju da dve nove pesme koje će uskoro objaviti fanovi plaćaju po sto dinara preko humanitarnog broja, a sav prihod će ići maloj Sari i Marinkovoj porodici - otkriva neimenovani izvor blizak voditelju, a piše blic.rs.

Ognjen Amidžić snimio je na Lefkadi spot za pesmu "Za sve sam kriv", koja je poslednja pesma snimljena sa kolegom i prijateljem Marinkom Madžgaljem. On će takođe objaviti i numeru pod nazivom "Bože", koju je pre nekoliko godina otpevao sam Marinko, a spot za nju takođe je snimljen na nekoliko lokacija u Grčkoj.

- Glavne uloge sam poverio mladim glumačkim nadama Milici Majkić i Slavenu Došlo. Kroz ova dva spota dočaraćemo nekoliko priča kroz koje ćemo pokazati razne emocije. Ovo će biti jedan omaž većini naših spotova i ljubavi kao najbitnijoj stvari u životu i na svetu - kaže Ognjen Amidžić.

On otkriva i da će druga pesma, koja nosi naziv "Bože", biti najemotivnija numera koju je grupa "Flamingosi" ikada snimila.

- U pitanju je prava boemska i kafanska numera. Nju je otpevao Marinko i verujem da će mnoge rasplakati kada je budu čuli - otkriva voditelj.

Inače, u jednom od spotova Amidžić baca u more gitaru, jedinu stvar koja mu je ostala od najboljeg prijatelja.

Komentari (0)

Loading
Bojan Hello!/Mirko Tabašević, arhiva Hello!

Pročitajte još