Milica Dabović otkrila šta je za nju prava sreća

Milica Dabović otkrila šta je za nju prava sreća

Autor: | 02/07/2016

0


Košarkaška reprezentativka Milica Dabović jedna od najpoznatijih igračica u Srbiji.

Taj status je osim sjajnim igrama zaslužila i zbog biritkog jezika ali i provokativnih fotografija. Ipak ona i dalje stoji čvrsto na zemlji.

- Ne imponuje mi kada mi govore da sam riba, jer ja znam ko sam, kako izgledam i koje su mi mane. Znam da imam čukljeve, da nemam si*e i da imam klempave uši, ali to ne znači da nisam seksi - objašnjava Milica, koju na društvenim mrežama često prozivaju zbog nedostataka.


- Kada je neko lep onda je lep. Kada je neko lep u duši on ne mora ni da bude spolja lep jer njegova duša je dovoljna lepa za oboje. Može imati čukljeve ili nemati, kriv nos, klempave uši krive noge, moze biti ravan kao daska ili imati obline vazno je nositi se s tim i važno je ponosom nositi to što nam je dato. Voleti ono što jesmo to je naša sreća. Volim sve što jesam i ono pravilno i nepravilno na sebi. Tako treba da gledamo na sve i uživamo u sebi...

Milica se poslednjih desetak dana odmarala u Herceg Novom sa saigračicama, gde je maksimalno uživala u sunčanju i kupanju, a pre par dana vratile su se u Beograd kako bi nastavile sa treninzima za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!, Instagram
Tagovi: Milica Dabović

Pročitajte još

Najnovije vesti