Željko Joksimović oduševio publiku u Crnoj Gori pesmom usred bazena (foto)

Željko Joksimović oduševio publiku u Crnoj Gori pesmom usred bazena (foto)

Autor: | 08/07/2016

0


Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, održao je juče koncert za pamćenje u ekskluzivnom prostoru hotela Maestral u Pržnu kod Svetog Stefana za koje je nedeljama vladalo ogromno interesovanje, a sva mestra odavno su bila rasprodata.

Sve vreme tokom koncerta vladalo je sjajno raspoloženje među publikom, kojima je Željko prenosio pozitivnu energiju pevajući svoje nove pesme, ali i stare hitove. Posebno je upečatljiv bio sam završetak večeri, uz početne taktove pesme "Nerado", koja je inače i omiljena pesma njegove supruge.

- Sada ću da uradim nešto što do sada nisam - rekao je Željko uz osmeh, nakon čega je uzeo Jovanu za ruku, pa su zajedno sišli u hotelski bazen, skroz u vodu, gde je Joksimović pevao ovu numeru sa novog albuma, držeći suprugu u zagrljaju.

Publika je bila oduševljena ovim gestom pevača, koji je pokazao da je veliki šoumen, pa su ga na kraju pesme nagradili burnim aplauzom. Žurka je trajala do kasno u noć, a svi su se još jednom uverili da je Joksimović jedna od prvih zvezda regionalne muzičke scene.

Željko Joksimović se na kratko vraća u Srbiju, jer uskoro ima koncert u Bajinoj Bašti. Potom sledi nekoliko nastupa u Hrvatskoj, a glavni događaj u ovom periodu je veliki koncert na stadionu Koševo u Sarajevu, 19. avgusta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva/hello/promo

Najnovije vesti