Branka Katić se vratila u Srbiju: Snima film na tajnom mestu i uživa sa sinovima

Branka Katić se vratila u Srbiju: Snima film na tajnom mestu i uživa sa sinovima

Autor: | 11/07/2016

0

Branka Katić, srpska glumica koja je osvojila staze Holivuda, ponovo će krasiti ekrane srpskih televizija.

Ona uveliko radi na snimanju novog filma u Srbiji, u koju je doputovala pre mesec dana sa sinovima Luisom i Džoom, piše Alo.

Iako je pre 16 godina otišla da živi u Los Anđelesu, gde se udala za reditelja Džulijana Farina, Branka se očigledno uželela srpske kinematografije. Ona je pre mesec dana doputovala u Beograd, gde uveliko radi na snimanju novog filma.

- Branka nije imala vremena da se posveti snimanju u Srbiji zbog stalnih angažmana u Holivudu, ali se uželela naše glumačke ekipe i zato je prihvatila rad na novom filmu čije ime drže u tajnosti. Veći deo svog vremena provodi na setu i uživa u druženju sa starim kolegama. Sa njom su u Srbiju doputovali i sinovi Luis i Džo, koji obožavaju Beograd - kaže izvor za Alo i dodaje:

- Branka je pre godinu dana kupila stan u Beogradu, pa sada u njemu boravi sa porodicom, a inače ona i suprug Džulijan imaju u planu da se, kada se penzionišu, presele u Srbiju. Međutim, sudeći po njenim sadašnjim pričama, taj trenutak bi mogao da dođe mnogo ranije, jer uveliko govori da će se vratiti ovde čim joj sinovi odu na koledž. S obzirom na to da Luis ima 13 godina, Branka bi mogla da počne da pakuje kofere za Srbiju. U planu joj je i da češće dolazi, a ne samo jednom godišnje, što govori u prilog tome da je povratak u Srbiju izvesniji u skorijem periodu - objašnjava izvor.

Kako saznaju, novi projekat, kojim će se Branka vratiti na srpske ekrane i publici koja se uželela njenih uloga, drži se u strogoj tajnosti.

Ona igra jednu od glavnih ženskih uloga, kojoj su zdrav život i joga sastavni deo životnog stila. Kako bi njen povratak bio iznenađenje, Branka se ni u gradu ne pojavljuje na javnim skupovima, već sa seta odlazi u svoj dom, gde se druži sa sinovima i pravi kućna okupljanja za prijatelje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: branka katic