Švajni Srbine: Pevao i igrao kolo

Švajni Srbine: Pevao i igrao kolo

Autor: | 15/07/2016

0


Letom iz Venecije, gde su se venčali Ana Ivanović (28) i Bastijan Švajnštajger (31), juče su na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” doputovali mladini rođaci i prijatelji koji su u prethodnim danima u romantičnom gradu na vodi uveličali njihovo svadbeno veselje.

Mada su mnogi očekivali da će se svatovima iz Italije pridružiti i mladenci, srpska teniserka i kapiten nemačke fudbalske reprezentacije nisu ovim letom stigli u Srbiju.

Nešto posle 18 časova, iz Venecije, gde su se Ana i Švajni na Petrovdan venčali u Gradskoj kući, a dan kasnije i u crkvi Santa Marija dela Mizerikordija, stigli su raspoloženi svatovi, a među prvima je zgradu aerodroma napustila mladina kuma, plivačica Miroslava Najdanovski.

Međutim, ona nije želela da sa predstavnicima medija podeli impresije sa svadbe veka, kako su mnogi nazvali ovo venčanje.

Za razliku od nje, Anin drug Filip, sin folk pevačice Bube Miranović, nakratko je zastao i prokomentarisao veselje u Italiji.

- Bilo je, zaista, fenomenalno - rekao je Filip za Novosti.

- Sve je bilo na nivou, a Švajni je super lik, pravi Srbin!

Od gostiju se jedino moglo čuti da je venčanje slavnog sportskog para bilo za pamćenje, ali su se svi zavetovali na ćutanje.

Jedino je Anin rođak otkrio da su se na svadbi naše teniserke i fudbalera Mančester junajteda pevale srpske pesme i igralo kolo, a na pitanje da li je tačno da uskoro planiraju svadbu na salašu blizu Novog Sada, on nam je rekao:

- U planu je, naravno i svadba u Srbiji, ali ne sada, već kasnije, kada Ana i Bastijan budu u prilici. Sve je na svadbi bilo na nivou, usluga, hrana i veselje. Jedino nije bilo srpskih specijaliteta. I mladenci i gosti su bili izuzetno raspoloženi, pevale su se srpske i nemačke pesme i igralo se kolo. Svadba bez premca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash