Aleksandra Prijović otvorena: Filip i ja sve rešavamo u krevetu!

Aleksandra Prijović otvorena: Filip i ja sve rešavamo u krevetu!

Autor: | 30/07/2016

0

Aleksandra Prijović je prvi put pričala o intimnim detaljima veze sa Filipom Živojinovićem i otkrila tajne iz njihove spavaće sobe...

Kako ti je bilo na odmoru u Hrvatskoj sa Lepom Brenom i Bobom?

- Fenomenalno! Svi smo tih dana bili u odličnom raspoloženju i svaki dan nam je bio ispunjem smehom i pozitivnom energijom. Obilazili smo njihove omiljene plaže i uvale od kojih nijednu ne bih mogla da izdvojim koliko su lepe. Bilo je božanstveno i veliko hvala Bobi i Breni na tome.

Da li te Brena i dalje savetuje u vezi posla i ljubavi?

- Kao što sam već pominjala, često se posavetujem sa njom. Ona je divna osoba koja je uvek spremna da te sasluša i iskreno kaže ono što misli. Njeno iskustvo ne samo u ovom poslu, nego i u životu je nešto iz čega mnogi mogu puno da nauče.

Ti si prva devojka koja je toliko bliska sa Filipovim roditeljima. Čime si ih osvojila?

- Mislim da je to zato što sam ja već imala jako lep odnos sa njima i pre veze sa Filipom. Nisu me upoznali kao Filipovu devojku, već su imali vremena da sami formiraju mišljenje o meni kao osobi pre nego što je naša veza započela.

Nedavno se pojavila priča da si sa kolegom Đanijem imala tajnu vezu. Jesi li se uplašila njegove supruge Slađe?

- Ne plašim se Đanijeve žene! Mi smo u super odnosima, bila sam redovan gost na svim njihovim veseljima, a tako će i ostati. Muka mi je više da komentarišem takve priče.

Mediji te predstavljaju kao fatalnu ženu, da li stvarno toliko opasna?

- Pa pitajte Filipa, ne žali se! (smeh) Pošto smo non-stop u krevetu, verovatno je prezadovoljan! (smeh)

Da li bi ga ostavila ako bi saznala da te je prevario?

- Ne bih, sve u stvari zavisi od okolnosti, ali verujem da mu pored mene ne treba druga. Kažem vam, mi sve rešavamo u krevetu! Naravno, uzvratila bih mu istom merom, udarila bih ga tamo gde ga najviše boli, pa neka onda i on meni oprosti.

Muvaju li ga i dalje devojke ili su se sada povukle?

- Naravno da ga muvaju, ali ne obazirem se! Ne plašim se konkurencije jer je nemam. Mada, muvaju ga u poslednje vreme i muškarci što mi je mnogo smešno.

Zar bi mu i prevaru sa muškarcem oprostila?

- Mislim da to ne bih. Zanimljivo je meni da slušam o tome dok drugi pričaju, nemam predrasude prema gej populaciji, ali ako bih Filipa zatekla u krevetu sa drugim muškarcem, verovatno bih zauvek završila sa njim.

Hoćete li se veriti u skorije vreme?

- Volimo se i uživamo, a to nam je trenutno najbitnije. Za veridbu ima vremena. Srećni smo, svaki slobodan trenutak provodimo zajedno, a ako bude nekih promena saznaćete među prvima.

Jedan astrolog je rekao da ćete vas dvoje uskoro raskinuti jer tebi više odgovara neki stariji muškarac…

- Astrologa pozdravljam, ali verovatno je pogledao u zvezde neke druge osobe! (smeh) Možda je taj stariji čovek o kom priča upravo Filip. U svakom slučaju, pred nama je budućnost, a videćemo ko je bio u pravu.

Kružila je priča da se baviš vradžbinama, te da su zato muškarci sa kojima si u vezi ludi za tobom?

- A priče kruže… (smeh) Ne bavim se takvim stvarima, ja sam obična devojka i ulazim u veze kao i svaka druga, ne vračam. E sad, možda bacam čini u krevetu...

 

Komentari (0)

Loading
Milan Milošević instagram