Petar Strugar kao nindža, odbio dublera u "Jeseni samuraja"

Petar Strugar kao nindža, odbio dublera u "Jeseni samuraja"

Autor: | 01/08/2016

0

Da bi u novom filmu Danila Bećkovića „Jesen samuraja“ izgledao kao pravi karatista, glumac Petar Strugar pratio je instrukcije bugarskog kaskadera Kalojana Vodeničarova.

Ekipa filma angažovala je Vodeničarova, koji je učestvovao u brojnim holivudskim spektaklima sa scenama borbe, da osmisli koreografije borilačkih veština.

Vodeničarov kaže da mu se Strugar odmah dopao, jer je mlad, talentovan, a pohvalio je i njegov atletski duh.

-U filmu Jesen samuraja, Petar Strugar nije želeo dublera, već je sve sam želeo da izvede. Ali sam ga podsetio na Marfijev zakon, i da ne 'čačka mečku' - rekao je Vodeničarov.

- Glumci ponekad i ne žele da ih zamene, iako im osiguravajuća društva to brane. Dubler se povredi i njega zameniš, ali kad se glumac povredi to je sasvim druga stvar, može čak da dođe i do prekida snimanja filma. Dešava se i da dubler ne bude dobar kao glumac koji je savršeni atleta, a mogu vam navesti nekoliko takvih. Tom Kruz, na primer - otkrio je tajne bugarski stručnjak koji za slavnog Kruza kaže da je izuzetan vozač, u šta se uverio tokom snimanja poslednjeg nastavka iz serijala Nemoguća misija.

Snima se Snima se :) #jesensamuraja #glumci #glumac #snimanjefilma #dif #centarbrazilskekulture #maximusfitnessbeograd

A photo posted by PetarStrugar (@p_strugar) on Jul 19, 2016 at 1:08pm PDT


- U filmu Jesen samuraja ima nekoliko različitih scena borbe koje se uklapaju u moju viziju borbe. To ne mora nužno biti kineski stil, već mešavina različitih vrsta borbe. Tim s kojim sam radio i ja osmislili smo scene koje su se dopale i reditelju i glumcima, i mislim da će biti dobro - izjavio je Vodeničarov u intervjuu za Tanjug.

Premijera Jeseni samuraja, za koji je scenario pisao Dimitrije Vojnov, zakazana je za 4. oktobar i Vodeničarov bi voleo da sa Hristinom Popović, Nikolom Kojom, Katarinom Žutić, Vesnom Trivalić i on prošeta crvenim tepihom.- Nadam se da ću doći na premijeru. Ako me pozovu - poručio je ekipi filma kroz osmeh Kalojan Vodeničarov.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram