Nekadašnji "Dugmići" optužili Bregovića:  Ono što on radi je balkanska prevara

Nekadašnji "Dugmići" optužili Bregovića: Ono što on radi je balkanska prevara

Autor: | 03/08/2016

0

Nekadašnji basista i klavijaturista "Bijelog dugmeta", Zoran Redžić i Vlado Pravdić, kažu da smatraju da Goran Bregović "radi nešto što nije moralno" kada najavljuje koncerte "Dugmića".

On je napravio lepe pesme, ali i ostali članovi grupe su ulagali u bend, opremu, osmislili logo… Čak 20 godina smo proveli zajedno, i kad se raspalo "Dugme", ostali smo bliski. Bili smo prijatelji sve dok nije počeo da radi ovo sa koncertima na kojima najavljuje "Bijelo dugme", a ustvari su to on, Alen i Tifa - rekao je Redžić, a piše "Informer".

On radi nešto što nije moralno. Sada me izbegava, i osećam se opljačkano i razočarano. Ne odgovara na moje poruke, sreo sam mu suprugu koja mi je rekla da me on i dalje voli, ali da "nikome ne odgovara na poruke". Očigledno misli da je Bog, sada ima mnogo novca i izgleda da je zbog toga prolupao - rekao je on.

Pravdić je dodao svoj oštar stav.

Ono što on sada radi je ordinarna balkanska prevara. Ukrao je nešto što smo zajedno napravili, niko od nas pojedinačno nema pravo na ime benda. Kada smo pokušali da pravimo koncert povodom 40 godina osnivanja benda, sve je puklo oko finansija - rekao je Vlado.

Bregović se još nije oglasio povodom tvrdnji bivših članova benda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: goran bregovic