Sofija Rajović: Ne robujem materijalnom

Sofija Rajović: Ne robujem materijalnom

Autor: | 05/08/2016

0


Iako je pred kamerama uvek u skupim toaletama i na visokim potpeticama, voditeljka Sofija Rajović privatno ne robuje modnim zapovestima i bitnije joj je da garderoba bude udobna.

Ipak, u intervjju za magazin "Gloria" i sama je imala period u životu kada je podlegla kupoholisanju.

- Imala sam period, doduše kratak, kad sam kupovala samo skupe stvari. Sad smatram da je to budalaština. Nije to kao u vreme naših roditelja kada je ono što je koštalo bilo i kvalitetno, u svakom segmentu, od boje do materijala. Sad se sve pravi da ima rok trajanja, takav je ceo svet. Što se drugih tiče, ne znam da li tako dižu samopuzdanje, okej mi je da svako radi ono što želi i voli.

Jeste li nekad pomislili da je želja za kupovinom garderobe i cipela poput crne rupe koju je nemoguće popuniti?

- Nisam. Umerena sam u kupovini, čak i ne volim preterano da idem u šoping. To radim samo kad baš moram ili spontano kad vidim nešto što mi se neodoljivo dopada. Ali to se retko događa.

Ko vam pravi društvo u šopingu?

- Obično odem sama u kupovinu jer sam brza i ne volim tome da posvećujem mnogo vremena. Nekoliko puta sam išla sa drugaricama, i to nije nešto što bih ponovila.

Kako biste opisali modni bonton svoje generacije?

- Ne bih povezivala to sa rečju bonton. Mislim da sam time dovoljno rekla. Govorim o većini, mada ništa ne treba generalizovati.


Šta je potrebno da neko izgradi individualni stil?

- Da prati svoje mišljenje i ne prihvata ono što drušvo nameće po svaku cenu. Ali ima velike istine u tome da se rodite ili ne sa tim umećem.

Imate li omiljeni komad koji pažljivo čuvate u ormanu? I čega je, generalno, najviše u njemu?

- Ne robujem materijalnom, tako da nemam ništa slično. U ormanu najviše imam haljinica, one su mi najpraktičnije rešenje i lako se kombinuju sa drugim odevnim komadima.

Ceo intervju možete da pročitate ovde.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Instagram
Tagovi: sofija rajović