Seka Aleksić: Ja sam vredna trudnica, ne znam zašto se žene u trudnoći razmaze

Seka Aleksić: Ja sam vredna trudnica, ne znam zašto se žene u trudnoći razmaze

Autor: | 15/08/2016

0

Pozna trudnoća nije omela folk zvezdu Seku Aleksić da se i ovog leta druži sa svojom publikom širom crnogorskog i hrvatskog primorja, a na nastupu je u stopu prati suprug Veljko.

Dok s nestrpljenjem čekaju oktobar, kada će na svet doći njihov sin, tridesetpetogodišnja pevačica i njen izabranik uživaju na Jadranskom moru, a njihov odmor povremeno je prekinut nastupima buduće mame. Zanosna brineta smanjila je broj nastupa u odnosu na prošle godine, ali još nije spremna da se potpuno odrekne posla i ode na trudničko odsustvo.

- Ja sam vrlo vredna trudnica i ne znam zašto se žene u trudnoći razmaze, pa ne rade ništa. Kod mene se desilo obrnuto. Trudnoća mi je dala jednu ludačku, dečju energiju tako da i dalje nastupam. Naravno, ne radim istim intenzitetom kao što sam radila prošle ili pretprošle godine, ali i ne bežim od posla. Nastupam dva puta nedeljno tako da nekoliko dana odmaram, pa jedan dan radim, što je sasvim lep tempo. Jako mi prija što u susretu sa publikom primećujem da im je neizmerno drago da sam u drugom stanju i taj osećaj kada vidim sreću na njihovom licu zaista je neprocenjiv - počinje priču za HELLO! lepa pevačica, pa nastavlja:

- Meni je bilo teško samo prvih šest nedelja trudnoće, kada sam imala mučnine. Međutim, to je sve normalno i to su slatke muke. Jedino što se u poslednje vreme promenilo je da više ne putujem avionom. Moja doktorka Goca Ivanović mi je posle dvadeset šest nedelja trudnoće rekla da ne smem više da ulazim i avion i ja sam je poslušala. Inače, ovo je period života kada nju smatram mojom drugom mamom.

Iako nije razmažena trudnica, Seka ipak nije neodgovorna, pa je tako i pored svih uslova izbegavala kupanje u svom bazenu i bespogovorno sluša sve savete lekara.

- Doktorka mi je rekla da smem da se kupam u svom bazenu jer je voda ispravna, ali sam ipak izbegavala to jer se trudnicama ne preporučuje. Trudim se da se čuvam koliko god mogu, ali takođe verujem i da Bog čuva ono što nam je dao - tvrdi buduća mama koja kaže da je njen sin često nemiran u stomaku.

- Beba je prilično nemirna, a na ultrazvuku je uglavnom u nekom gardu, što je verovatno povukao na tatu, pa se ja sa Veljkom često šalim da je to majkin budući šampion -napominje Aleksićeva, koja od početka trudnoće planira da se porodi u Beču.

- Moj termin je u oktobru, ali u Beč planiram da odem tek nekoliko dana pre porođaja i tamo ću ostati nekoliko meseci. Smatram da nema razloga da idem ranije, jer iako već nekoliko godina živim na relaciji Beograd-Beč, mnogo mi je lepše u Srbiji.

Ona je već nekoliko puta podelila svoja lepa iskustva sa vantelesnom oplodnjom, a svim ženama koje ne uspevaju da ostanu u drugom stanju savetuje da krenu njenim stopama.

- Doktorka Goca Ivanović i njen suprug Dragan vodili su proces vantelesne oplodnje, a sada vode i moju trudnoću. Više puta sam pričala da bi sve žene koje imaju problem da ostanu u drugom stanju trebalo da se što pre odluče za vantelesnu oplodnju, a ne da čekaju da im otkuca biološki sat i da posle žale što se nisu ostvarile kao majke. To više nije tabu tema, već samo jedna moderna metoda koja vam pomaže da zatrudnite - zaključuje Aleksićeva.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Ivan Vučićević
Tagovi: seka aleksić

Pročitajte još

Najnovije vesti