Ana Kokić: O Nikolinom problemu ne želim da govorim

Ana Kokić: O Nikolinom problemu ne želim da govorim

Autor: | 18/08/2016

0


Težak životni period za Anu Kokić i njenog supruga Nikolu Rađena je gotov. Oboje su sada puni poleta i prave planove za budućnost.

Ana objasnila je zbog čega nije želela da priča o Nikolinom problemu.

- Nisam želela o tome da pričam, a ne želim ni sada. Mislim da je bilo koja moja izjava na takvo pitanje mogla da utiče na razvoj situacije, a ja to nisam želela, a ne želim ni sada da se tako nešto dogodi, pa se nadam da ćete me razumeti što ćete ostati bez odgovora - rekla je Ana, a prenosi pulsonline.rs.

Podsetimo, Nikola Rađen je prošle godine pao na doping testu na kokain, nakon čega je suspendovan na četiri godine. Ipak, ranije ove godine njegova žalba Sportskom sudu u Lozani je usvojena, pa je kazna smanjena na dve godine, a naš proslavljeni vaterpolista će se u februaru vratiti u bazen.

Pevačica se osvrnula i na nedavni gubitak kilograma, i otkrila na koji način je svoju liniju ponovo dovela do perfekcije.

- Dugo sam se borila sa par kilograma viška, pokušavala raznim dijetama da smršam, ali sam mnogo toga radila pogrešno. A to sam shvatila kada sam upoznala doktorku Anu Petrović koja mi je napravila plan ishrane kojeg sam se strogo pridržavala i za kraći vremenski period uspela da izgubim te suvišne kilograme. Nisam još u potpunosti zadovoljna svojim izgledom jer mislim da uvek može bolje, ali i dalje sam na korigovanoj ishrani jer želim da se vratim na devojačku kilažu. Osećam se mnogo bolje, ne samo zbog izgleda, već i zbog toga što imam više energije, lakše podnosim treninge i u boljoj sam kondiciji, što mi mnogo znači za posao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: Ana Kokić