Dejan Savićević: Celu noć sam sa društvom slavio rođenje unuke!

Dejan Savićević: Celu noć sam sa društvom slavio rođenje unuke!

Autor: | 20/08/2016

0
Foto: Instagram

Fudbalski as Dejan Savićević svaki trenutak koristi da bude sa unukom Vladanom, a otkrio je i kako je proslavio njen dolazak na svet, ali i da li će se naći "pri ruci" prilikom menjanja pelena...

- Veoma sam srećan što sam postao deda, celu noć sam slavio sa društvom u gradu, bilo je veoma lepo - ispričao je za "Blic" emotivno i iskreno legendarni fudbaler, koji ne može da sakrije sreću.

Dejov sin Vladimir i snajka Tijana postali su roditelji samo nekoliko meseci posle svadbe. Porođaj je prošao u najboljem redu, a mala Vladana dugačka je 51 centrimetar, a teška je 3.400 grama.

Kako u sebi nosi fudbalske gene, dedu smo morali da pitamo da li bi voleo da ga ona možda jednog dana i nasledi. Jer, iver ne pada daleko od klade.

- Uh, nadam se da neće biti fudbalerka, ne treba joj to u životu - ispričao je ponosni deda, koji je uz to istakao da će se odlično snaći i sa menjanjem pelena.

- Naravno da ću pomoći sinu u prvim danima dok se ne navikne na ulogu oca. Koristim svaku priliku da budem sa unučetom - ispričao je Savićević.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/dejan_savicevic_10
Tagovi: dejan savicevic