Vanja Grbić emotivan i ponosan: Drage devojke ja još stojim i aplaudiram!

Vanja Grbić emotivan i ponosan: Drage devojke ja još stojim i aplaudiram!

Autor: | 21/08/2016

0

Jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena Vladimir Grbić, poznat po svojim emotivnim izlivima kad god naša reprezentacija nastupa, nije krio emocije ni posle podviga odbojkašica na Olimpijskim igrama u Riju.

Izabranice Zorana Terzića počistile su Rusiju i Ameriku, što im je omogućilo borbu za zlato, ali su onda "izgorele u želji" u finalnom okršaju sa Kinom, tako da su morale da se zadovolje fantastičnom srebrnom olimpijskom medaljom, što predstavlja najveći podvig u istoriji srpske ženske odbojke, piše Alo.

Osvajač olimpijskog zlata iz Sidneja Vanja Grbić, na Fejsbuku je izrazio ponos zbog učinka njegovih mlađih koleginica.

- Drage devojke ja još stojim i aplaudiram. Za ovaj rezultat i ovaj podvig traži se "standing ovation". U ovoj konkurenciji pobediti evropske i svetske prvake do finala... Kapa do poda. Znam, htele ste više. Ta želja vas je pobedila, a ne Kina. Jer volite svoju zemlju i borite se tako za nju. Niko vam ne sme, niti će išta zameriti. Jako sam ponosan na vas. Ovo je fenomenalna godina i tri istorijska uspeha: Svetska liga - prvo zlato, Olimpijske igre - prvo srebro i U17 "beach volley" - prva bronza. Šta je to... Samo poslednjih 22 godine - napisao je Grbić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Najnovije vesti