Ana Kokić postaje opasna, boks je njen novi izazov! (foto)

Ana Kokić postaje opasna, boks je njen novi izazov! (foto)

Autor: | 07/09/2016

0

Ana Kokić nedavno je otkrila kako je uz pomoć treninga i novog posebnog režima ishrane uspela da smrša deset kilograma i da svoju liniju dovede do perfekcije.

Ipak, Ana nije odustala od rada na svom fizičkom izgledu, pa je nedavno rešila da upiše časove boksa.

- Na boks idem kako bih malo razbila monotoniju treniranja. Svakako je takva vrsta treninga odlična za brze topljenje masnoća sa kritičnih delova tela - kaže Ana Kokić za “Blic” i priznaje da nisu samo kilogrami razlog zbog kojeg je upisala boks.

- Dopada mi se jer nije klasičan trening ponavljanja i serije, već mora da se razmišlja i bude skoncentrisan, pa mi dobro dođe da se malo “isključim” iz svakodnevice i obaveza i stresa - kaže Ana.

?????? #recreation #boxing #training #workhard #feelgreat

A photo posted by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Aug 27, 2016 at 6:07am PDT

Atraktivna pevačica otkriva da je još uvek početnik, ali da neće odustati od treninga koji je i te kako podstiču da bude jača i bolja.

- Iako još nisam došla do tog nivoa da boks koristim za oslobađanje od stresa, pošto sam tek na početku i još uvek učim. Mogu da udaram u vreću, ali pre toga želim da dobro naučim kako to pravilno da radim da se ne bih slučajno povredila - kaže pevačica, koja je od malih nogu imala afiniteta ka borilačkim veštinama.

A photo posted by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Aug 22, 2016 at 2:02am PDT


- Obožavala sam karate, koji sam trenirala, a na to me dodatno inspirisao i film “Karate Kid” koji je tada bio aktuelan - kaže Ana sa osmehom na licu.

Nakon što smo konstatovali da je očigledno prirodni talenat za borilačke veštine, Ana nam je dobacila.

- Pa istina je, tako kaže trener. Sreća po moju okolinu što nemam puno vremena za takvu vrstu treninga. Šalim se malo. Interesantno mi je, pa valjda zato brže napredujem - dodaje Kokićeva.

A photo posted by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Aug 21, 2016 at 6:18am PDT

Iako izgleda savršeno i svoju liniju je stesala do savršenstva, Ana ne odustaje.

- Planiram još malo da smršam i da se dobro zategnem. Radim na tome i dobro mi ide. Videćete - kaže Ana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Ana Kokić